Városlista
2021. július 28, szerda - Szabolcs

Képek | Kiállítás

Világhírű Halasi Csipke látható a Ceglédi Galériában

2018-01-24 20:55:50

A világhírű Halasi Csipkékből nyílt kiállítás a Ceglédi Galériában. A csipke különlegessége elsősorban készítési technikájából adódik. A csipkevarrók 60 féle öltésvariációból merítenek és mintegy 500 fajta motívumot használnak fel a csipkekészítés során.

Gyönyörű csipkemunkák, ékszerek, ruhadíszek, asztalterítők. A Halasi Csipke 115. évfordulójának tiszteletére számtalan alkotást tekinthetnek meg az érdeklődők a Galériában.

Forrás: ctv.hu

Világhírű Halasi Csipke látható a Ceglédi Galériában
Világhírű Halasi Csipke látható a Ceglédi Galériában Világhírű Halasi Csipke látható a Ceglédi Galériában Világhírű Halasi Csipke látható a Ceglédi Galériában Világhírű Halasi Csipke látható a Ceglédi Galériában Világhírű Halasi Csipke látható a Ceglédi Galériában Világhírű Halasi Csipke látható a Ceglédi Galériában Világhírű Halasi Csipke látható a Ceglédi Galériában Világhírű Halasi Csipke látható a Ceglédi Galériában Világhírű Halasi Csipke látható a Ceglédi Galériában Világhírű Halasi Csipke látható a Ceglédi Galériában Világhírű Halasi Csipke látható a Ceglédi Galériában Világhírű Halasi Csipke látható a Ceglédi Galériában Világhírű Halasi Csipke látható a Ceglédi Galériában Világhírű Halasi Csipke látható a Ceglédi Galériában Világhírű Halasi Csipke látható a Ceglédi Galériában Világhírű Halasi Csipke látható a Ceglédi Galériában Világhírű Halasi Csipke látható a Ceglédi Galériában Világhírű Halasi Csipke látható a Ceglédi Galériában Világhírű Halasi Csipke látható a Ceglédi Galériában Világhírű Halasi Csipke látható a Ceglédi Galériában Világhírű Halasi Csipke látható a Ceglédi Galériában Világhírű Halasi Csipke látható a Ceglédi Galériában Világhírű Halasi Csipke látható a Ceglédi Galériában Világhírű Halasi Csipke látható a Ceglédi Galériában