Városlista
2024. július 1, hétfő - Annamária

Hírek

2013. Április 09. 15:28, kedd | Helyi
Forrás: hírma

Nem tudják bemérni Adrián mobilját

Nem tudják bemérni Adrián mobilját

Mobiltelefonja sem vezethet a Petőfi hídon eltűnt ceglédi férfi nyomára

Nem sokkal eltűnése előtt cigarettát és energiaitalt vásárolt a ceglédi férfi, akinek szerdára virradó éjjel veszett nyoma. Járművét a Petőfi hídon találták meg, mobiltelefonját nem tudták bemérni.

Drávucz Adriánnak szerdára virradó éjjel veszett nyoma. Kedd este 11 óra körül váratlanul és sietősen távozott ceglédi otthonából, majd miután autóját teletankolta, a főváros felé vette az irányt.Audi TT típusú járművét a Petőfi híd Pestre vezető oldalán, a belső sávban találták meg a hajnalban.
A Blikk úgy értesült, a harmincöt éves férfi nem sokkal az eltűnése előtt cigarettát és energiaitalt vásárolt. Egyes információk szerint a férfinél eltűnésekor negyedmillió forint készpénz is volt.

Mivel a hatóságok az autó megtalálásakor még nem gyanakodtak eltűnésre, különösebb átvizsgálás nélkül szállították el a forgalmat akadályozó járművet a helyszínről. Az autó ajtajai zárva voltak, fényszórója viszont égett, mikor rábukkantak. A kocsiban megtalálták a férfi táskáját az irataival, ám a készpénz valamint a számítógépe nem volt a helyszínen.
A Blikk úgy tudja, éjfél körül még próbálta felhívni volt barátnőjét, aki nem vette fel a telefont, ám mikor pár perccel később visszahívta egykori barátját, már senki sem válaszolt.

A férfi édesanyja a Blikknek úgy nyilatkozott, Adriánt aznap éjjel hiába hívogatta, ki volt kapcsolva a telefonja. A készüléket minden bizonnyal azért nem lehet bemérni, mert eltávolították akkumulátorát.

Korábban semmilyen nyom nem utalt arra, hogy Adrián távozni készül vagy véget vetne életének. Családja és a hatóságok továbbra is nagy erőkkel keresik.
Eltűnésekor a képen látható kabátot viselte a 170-175 cm magas, barna hajú , kék szemű férfi.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 28. 11:59, péntek | Helyi

Hamarosan a végéhez ér a beruházás

2024. Június 25. 15:50, kedd | Helyi

Hamarosan költöznek

2024. Június 19. 16:07, szerda | Helyi

Táncgálát rendezett a Várkonyi iskola

2024. Június 05. 10:35, szerda | Helyi

Hangszerbemutató