Városlista
2024. július 5, péntek - Sarolta, Emese

Hírek

2013. Április 23. 17:14, kedd | Helyi
Forrás: infoCegléd

Megvan a kivitelező, indulhat a munka!

Megvan a kivitelező, indulhat a munka!

Megkezdik a belső strand felújítását

"Több hónapos előkészítő munka után lezárult a Városi Uszoda rekonstrukció I. ütemének előkészítése. Megtörtént a kivitelező kiválasztása, az építési munkák május első napjaiban kezdődhetnek, és ha minden az előzetes tervek szerint alakul, még az idei évben átadásra kerülhet a felújított sportuszoda.

Rendkívüli ülésén, egyhangú szavazattal a ZÁÉV Építőipari Zrt-t választotta kivitelezőnek a Ceglédi Vasutas Sportegyesület Elnöksége. Az Előkészítő Bizottság lefolytatta a pályáztatási eljárást és az értékelési szempontrendszer alapján, szintén egyhangú szavazással javasolta a ZÁÉV-et az eljárás nyertesének kihirdetni.

A nyertes ajánlattevő 516.000.000.-Ft-os vállalási átalányáron nyerte el a kivitelezést. Ebből az összegből a 200.000.000.-Ft önerőt Cegléd Város Önkormányzata vállalta megfizetni, míg a fennmaradó részt a vízilabda szakosztály a társasági adókedvezményekből (TAO) „kalapolta” össze.

Május első napjaiban veszik birtokba a munkagépek a strand területét, hogy aztán 7 hónap múlva egy, a mai kor követelményeinek és a szakhatósági előírásoknak mindenben megfelelő, modern létesítmény kerülhessen átadásra.
A rekonstrukció első ütemében a vízilabda szakosztály részére nélkülözhetetlen 33x21 m-es medencét, a hozzátartozó gépészeti helyiségeket, felette a lelátóval és a kiegyenlítő tartályt kell a válllakozónak megépítenie. Felépül még a termálvizes medence és egy 10x21m-es medence, valamint egy osztott 6x16,7m-es és egy 6x4m-es pancsoló medence, és ezek kiegyenlítő tározója. A meglévő öltöző épület teljes egészében mind belülről, mind kívülről felújításra kerül.

A vízilabda szakosztály megkezdte a strand területének kiürítését, a felújítás alatt az edzések és a mérkőzések színhelye a Ceglédi Termálfürdő lesz. A vállalkozási szerződés értelmében az I. ütem befejezési határideje 2013. november 30. A projekt előrehaladásáról mindig friss információt olvashat a www.cegledi-vse.hu weboldalon."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 03. 11:53, szerda | Helyi

Ünnepi jazzsession a moziban

2024. Június 28. 11:59, péntek | Helyi

Hamarosan a végéhez ér a beruházás

2024. Június 25. 15:50, kedd | Helyi

Hamarosan költöznek

2024. Június 19. 16:07, szerda | Helyi

Táncgálát rendezett a Várkonyi iskola