Városlista
2024. július 8, hétfő - Ellák

Hírek

2013. Május 02. 15:11, csütörtök | Helyi
Forrás: infoCegléd

Másodszor is Utcazene

Másodszor is Utcazene

Ritmusban a város

A munka ünnepét megelőző napon, április 30-án egy a városon átívelő zenei élménnyel hangolódott a város a hétközepi majálisra.

Az első alkalommal tavaly megrendezett Utcazene Fesztivál idén már 12 helyszínen várta az érdeklődőket, akiket a szervezők felhívására jelentkezett zenés táncos produkciók szórakoztattak.

Az ingyenes programot a Ceglédi Ifjúsági Önkormányzat szervezte azzal a céllal, hogy a város tehetségei ezúton is megmutathassák magukat.

A Kossuth tértől a Volánbusz pályaudvarig több, ceglédi zenész köszöntötte a járó-kelőket. A Kossuth téren Ábrahám Viktor, Tetz, a Jamland, a Hayati hastánccsoport, a Releve Tánciskola, Abony TAK és a ceglédi Református Általános Iskola tornaköre várta az érdeklődőket. A Gyermekvilág előtt Károlyi Krisztán csapott a húrok közé, a volt Kifli klub előtt pedig a Three way ticket zenélt.

A Borpatika előtt a California, a Kossuth Ferenc és a József Attila utca sarkán pedig No Pie Band ritmusai szólaltak meg.

A Fodor Fagyizó előtt a HangTÁRsulat fokozta a hangulatot, amit a Kereskedelmi iskola előtt a HatsBand tetőzött. A Spar parkolóban First Memories, a Közgáz előtt pedig a Surp!rse okozott meglepetést.

A Gimnázium buszmegállóban a Empty Pubs, a Meng Di Áruház előtt az Bolyhos Avenue szórakoztatta az arra járókat, a Volánbusz pályaudvaron pedig a Kálvária zárta a városi spontán koncertek sorát.

A másnapi rendezvények helyszínén, a Ceglédi Gyógy- és strandfürdő előtt az AB Duo fellépése, majd fél kilenctől a Vad Fruttik, végezetül a Chris koncertje zárta a II. Utcazene Fesztivált.

fotó: Kisfaludi István

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 03. 11:53, szerda | Helyi

Ünnepi jazzsession a moziban

2024. Június 28. 11:59, péntek | Helyi

Hamarosan a végéhez ér a beruházás

2024. Június 25. 15:50, kedd | Helyi

Hamarosan költöznek

2024. Június 19. 16:07, szerda | Helyi

Táncgálát rendezett a Várkonyi iskola