Városlista
2024. október 12, szombat - Miksa

Hírek

2012. Január 09. 13:29, hétfő | Helyi önkormányzati
Forrás: infoCegléd

A városvezetés újévi köszöntője.

A városvezetés újévi köszöntője.

A városvezetés az eddigi évekhez hasonlóan idén is megtartotta hagyományos újévi köszöntőjét, a Városháza Dísztermében, ahol a meghívott vendégsereg köszöntötte egymást az újév alkalmából.

A városvezetők és képviselők mellett a rendezvényen tiszteletüket tették Cegléd város meghatározó egyéniségei, díszpolgárai, valamint helyi intézmény és vállalatvezetők. Földi László polgármester az elmúlt évre való visszatekintés után köszönetet mondott a város polgárainak, gazdasági társaságainak, akik a nehéz időkben is megtisztelték a bizalmukkal a jelenlegi városvezetést. Elmondta, hogy bár nehéz év elé nézünk, de mindenképpen bizakodva tekinthetünk a jövőbe, amennyiben a közös cél érdekében együtt tudunk dolgozni.

A lelkesítő pohárköszöntőt követően a meghívott vendégek svédasztalos állófogadás mellett osztották meg egymással az előző év tapasztalatait. A jó hangulatról pedig Fésűs Ferenc és zenekara gondoskodott.

Fotó: Kisfaludi István

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 15:59, szerda | Helyi önkormányzati

Közlemény az alpolgármesteri tisztségről

2024. Október 12. 08:18, szombat | Életmód

Duna House: 43 millió forintra nőtt a lakások átlagára

Országos átlagban már 43 millió forinthoz közelít az otthonteremtésre fordított összeg, amennyiben egy élhető, megközelítőleg 57 négyzetméteres lakás vásárlását tervezi a vevő - tudatta a Duna House pénteken az MTI-vel.

2024. Október 12. 08:16, szombat | Belföld

Orbán Viktor megfizethető lakhatást, egymilliós jövedelmet és munkáshitelt ígért

Demján Sándor pedig kisvállalkozóknak szóló programról beszélt.