Városlista
2024. október 10, csütörtök - Gedeon

Hírek

2024. Szeptember 25. 15:59, szerda | Helyi önkormányzati
Forrás: cegled.hu

Közlemény az alpolgármesteri tisztségről

Közlemény az alpolgármesteri tisztségről

(Fotó: Szokolai Attila/Hegedűs Ágota az Év Alpolgármestere-díj átadásán 2023. szeptember 29-én)

Leköszönt az eddigi Képviselő-testület, hamarosan megtartja alakuló ülését az új. Ennek kapcsán közleményt adott ki a Fidesz Ceglédi Szervezete. Ebben úgy fogalmaznak: Hegedűs Ágota alpolgármesterük több cikluson keresztül kitűnő munkát végzett. Jelezte a frakció felé és a sajtóban is, amennyiben a következő ciklusra is elnyeri a választók bizalmát, nem kívánja folytatni az alpolgármesteri tevékenységét.

Ezen döntését tudomásul véve megköszönik az elvégzett munkáját - írják. Úgy fogalmaznak: a Fidesz-KDNP pártszövetség kiváló eredményt ért el az önkormányzati választáson, 10-ből 9 egyéni körzetben ismét elnyerték a választók bizalmát, aminek meg is kell felelniük. Nagyon remélik - írják - hogy a polgármester is nyitott az együttműködésre, elfogadja a választók akaratát, azaz a többségi Fidesz-KDNP frakció ajánlását az egyes bizottsági helyek és az alpolgármesteri szék kapcsán - zárják közleményüket.

A közleménnyel kapcsolatban a Ceglédi Városi Televízió megkereste Dr. Csáky András polgármestert és Hegedűs Ágota alpolgármestert is. Nem kívántak reagálni a közleményre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 10. 13:04, csütörtök | Helyi

Alakuló ülés

2024. Október 10. 12:54, csütörtök | Belföld

Növekvő kiberfenyegetés az egészségügyben: Az implantátumok hálózatba kapcsolása új veszélyeket rejt

A kibertámadások számának drámai növekedése globális szinten egyre nagyobb aggodalomra ad okot, különösen az egészségügyi szektorban.

2024. Október 10. 08:17, csütörtök | Sport

Magyar-holland - Sallai Roland: új szabályok vannak Telkiben

Új szabályok vannak Telkiben a hollandok és a bosnyákok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésekre készülő magyar labdarúgó-válogatottnál Sallai Roland elmondása szerint.

2024. Október 10. 08:15, csütörtök | Életmód

A Szent Péter-bazilika főoltárának restaurálása évszázados titkokat tárt fel

Kétszáz éves graffiti feliratokat és egy gyerekcipőt is találtak restaurálás közben a Szent Péter-bazilika főoltára baldachinjánál, amelyet október 27-én nyitnak meg újra