Városlista
2024. május 27, hétfő - Hella

Hírek

2012. Február 08. 13:36, szerda | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Véletlenül lőtte le magát a fiú

Véletlenül lőtte le magát a fiú

A rendőrség keddi információjával szemben mégsem öngyilkosság, hanem véletlen baleset történt Halásztelken, ahol egy 13 éves fiú édesapja engedéllyel tartott lőfegyverével meglőtte magát, és életét vesztette.

Közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-vel.

Kovács Viktória elmondta, hogy erre a következtetésre jutottak a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársainak közel nyolc órán át tartó helyszínelése, illetve az elsődleges információk alapján.

A rendőrség ismeretlen tettes ellen, foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt indított eljárást – tette hozzá a szóvivő.

Közlése szerint semmilyen jelet, illetve indítékot nem találtak az esetleges öngyilkosságra, de az ügyben csak a fegyver- és egyéb szakértői vizsgálatok, valamint a boncolás után adhatnak részletesebb tájékoztatást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 26. 09:06, vasárnap | Kék hírek

Főügyészség: szülei után egy rendőrt is meg akart ölni a pénteken elfogott férfi

Elfogásakor a vele szemben intézkedő rendőrt is meg akarta ölni az a férfi, aki május 24-dikét megelőző napokban megölte idős szüleit Budapesten, IV. kerületi lakásukban

2024. Május 24. 09:45, péntek | Kék hírek

Közel 9000 doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát találtak egy bolgár furgonban

Közel kilencezer doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát és 20 liter ismeretlen eredetű alkoholos italt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy bolgár furgonban, amit az M43-as autópályán ellenőriztek.

2024. Május 22. 07:34, szerda | Kék hírek

Hollandiában rekordszámú droglabort számoltak fel tavaly

A holland rendőrség rekordszámú, 151 droglabort számolt fel tavaly, szemben a 2022-ben fellelt valamivel több mint százzal, ugyanakkor kevesebb marihuánaültetvényt találtak, mint a megelőző évben

2024. Május 16. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron

Holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket Kapuváron, egy családi házban szerdán kora délután.