Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2023. Január 07. 10:22, szombat | PR
Forrás: (x)

Valmar munkavédelem – a maximális biztonság szolgálatában

Valmar munkavédelem – a maximális biztonság szolgálatában

A munka-, és tűzvédelmi feladatok biztonságos és szabálykövető megvalósítása komoly szakértelmet és tapasztalatot igényel. Ön kockázatot, vagy megbízható partnert választ?

Valmar munkavédelem – a maximális biztonság szolgálatában

Cégünk komoly szakértelemmel és gyakorlati tapasztalattal teljes körű, munka-, és tűzvédelmi feladatok elvégzését célzó szolgáltatásokat biztosít az Ön vállalkozása számára az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés megvalósulása érdekében. Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk a határidők és a jogszabályok betartására, szolgáltatásaink árait egyénileg, a megrendelőhöz és az elvégzendő munkához igazítva határozzuk meg.

Munkavédelem

A munkahelyek biztonságos működésének folyamatos fenntartása érdekében munkavédelmi szolgáltatásunk keretében, a rendszeres ügyféllátogatás során ellátjuk a szaktevékenységnek minősített feladatokat és a szükséges dokumentáció elvégzését: a vállalkozására szabott munkavédelmi szabályzat elkészítését, a munkabalesetek és foglalkozási megbetegedések bejelentését, kivizsgálását, és nyilvántartását, illetve a munkahely kötelező vagy a vegyi anyagok eseti kockázatértékelését. Vállaljuk továbbá az Ön vállalkozásának sajátosságait figyelembe vevő munkavédelmi oktatás tematikájának kidolgozását és igény szerint az oktatás megtartását. Veszélyes géppel vagy technológiával történő munkavégzés esetén a munkaeszközök üzembe helyezési eljárását: az előzetes munkavédelmi vizsgálatot és az időszakos biztonsági felülvizsgálatot is elvégezzük, továbbá amennyiben a törvény előírja, az egyéni védőeszközök juttatásának belső rendjét meghatározó szabályzatot is elkészítjük.

Tűzvédelem

Tűzvédelmi szolgáltatásunk tanácsadásra, a tűzterhelési számítást is magában foglaló Tűzvédelmi Szabályzat és Tűzriadó Terv kidolgozására, a tűzvédelmi oktatásra, a tűzoltó készülékek és tűzcsapok ellenőrzésére, felülvizsgálatára és karbantartására, továbbá a munkavégzés során használt anyagok tűzveszélyességi (kockázati) osztályba való besorolására egyaránt kiterjed. Igény szerint vállaljuk a tűzvédelmi ellenőrzések elvégzését (pl. gépek tűzvédelmi felülvizsgálata) és a nyilvántartások elkészítését, a szükséges tűzvédelmi eszközök és tűzoltó készülékek típusának, töltetének meghatározását, illetve olyan speciális ügyek intézését, ahol eltérési engedélyezési eljárás lefolytatása szükséges.

Valmar Munkavédelem felelősséget vállal a biztonságos munkahely precíz szakértelemmel és költséghatékony módon kivitelezett megvalósulásáért, a részletekért vagy tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 20. 09:18, szombat | PR

Itt nézz körül, ha minőségi kanapéra vágysz

Időtálló darabokat találunk a hazai bútor forgalmazónál.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.