Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. Március 21. 10:56, hétfő | Helyi sport
Forrás: InfóCegléd

Utánpótlás mérkőzések 2011. március 19.

Utánpótlás mérkőzések 2011. március 19.

AZ utánpótlás csapatok hétvégi mérkőzéseinek eredményei.

 

U-13: Orosházi MTK-ULE 1913 – Restart - Ceglédi VSE  2-2 (1-2)

Ősszel hazai pályán legyőztük az Orosházát, így vendégként is sikert szerettünk volna elérni. A mérkőzés első félideje után még vezettünk, azonban a második játékrészben kiegyenlítettek a hazaiak. A mérkőzés összképe alapján a döntetlen igazságos eredménynek mondható. Farkas János edző szerint a hátsó alakzat még nem állt össze, azon még javítani kell a további sikerek érdekében. Gólszerzők. Angyal Levente, Petrik Soma Jók: Angyal Levente, Hegedűs Gergő

U-15: Orosházi MTK-ULE 1913 – Restart - Ceglédi VSE  1-2 (0-2)

Kecskeméti József edző így értékelte a mérkőzést: „Sárdagasztásban is jobb volt a Ceglédi VSE, nagyot küzdöttek a fiúk. A győzelemhez azonban a gólokon túl kellett Varga Zsolt 90. percben bemutatott bravúros védése. Az őszi hazai győzelem után idegenben is legyőztük az Orosháza csapatát. Gólszerzők: Hazafi Ákos, Szabó Ádám Jók: Varga Zs., Határ M., Füle B., Gabai P., Hazafi Á.

U-17:  Restart - Ceglédi VSE  – Orosházi MTK-ULE 1913  5-1 (4-0)

Nehezen sikerült játékba lendülnie a ceglédi csapatnak az esőáztatta pályán. A mérkőzés első negyed órájában főként a mi térfelünkön folyt a játék. Ezután fokozatosan vettük át az irányítást, majd ennek köszönhetően a 28. percben egy jobb oldali akció után Kánya László megszerezte a vezetést (1-0).A gólt követően sem álltunk meg. Folyamatosan rohamoztunk, és a félidő előtt sikerült három gólt szerezni. A 41. percben Papp Kornél emelte át a kinn álló kapus fölött a labdát (2-0), majd egy védelem mögé belőtt labdából Szebellédi Ádám köszönt be (3-0), végül Terék Balázs egy húsz méteres szabadrúgásból talált be (4-0). A szünet után csendben folytak az események a pályán mindaddig, míg Harsányi Tibor sportszerűtlen viselkedéséértpiros lapot nem szerzett. Szebellédi Ádám a 84. percben egyéni szóló után másodszor is eredményes volt (5-0). Az Orosháza a 88. percben szerzett szépítő góljával 5-1 lett a végeredmény). Le a kalappal az egész csapat előtt, hiszen teljes mértékben rá tudta kényszeríteni akaratát az ellenfélre, és jó játékkal ebben a rossz időben is meg tudta melengetni a drukkerek szívét.

U-19: Restart - Ceglédi VSE – Orosházi MTK-ULE 1913   1-1 (1-0)

A mérkőzés jó iramban kezdődött, lüktető iramban folyt a játék hol az ellenfél hol a saját térfelünkön. Komolyabb helyzet nem alakult ki egyik kapunál sem. A vezetést a 21. percben sikerült megszereznünk egy ellentámadás végén, amikor Mailát Zoltán zörgette meg a vendég hálót (1-0). A folytatásban továbbra is nagy csata volt a középpályán, majd helyzetek itt és ott.  Az 58. percben úgy tűnt, hogy fordul a kocka, amikor Plangár Bálint megkapta második sárgáját is. Emberhátrányban sem tudott kibontakozni az Orosháza, hősiesen tartottuk az egy gólos vezetést, sőt helyzeteket alakítottunk ki az ellenfél kapuja előtt. Egészen a 82. percig tartott az öröm, amikor egy jobb oldalról beívelt labda a nagy sárban leragadó Dos Reis Teixeira Norbert Carlos felett a kapuba hullott (1-1). Az egyenlítő gól után még lehetőségünk lett volna gólt szerezni, de sajnos a helyzeteket kihagytuk, így maradt a döntetlen. Dicséret illeti a játékosokat, hisz emberhátrányban is képesek voltak nyomást gyakorolni az ellenfélre, akik a tabella második helyén állnak. 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem