Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Szeptember 20. 11:34, kedd | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Utánpótlás eredmények 2011. szeptember 17.

Utánpótlás eredmények 2011. szeptember 17.

Sajnos a hétvége az utánpótlás számára gyászosan sikerült. Némi vigasz, hogy valamennyi csapatunk nagyon jó képességű ellenféllel játszott.

U-19: Párduc – Grosics Akadémia „A” – Restart – Ceglédi VSE 2-2

Gólszerzők: Eke, Gombár

Ozsváth Ferenc edző: Az első játékrész elején az ellenfél kihasználta védelmi megingásunkat és megszerezte a vezetést. Bár mezőnyfölényben játszott a hazai csapat, de már ekkor érezni lehetett, hogy partiban tudunk lenni velük. Játékosaink nagy becsvággyal játszottak és csak egy jó döntés hiányzott ahhoz, hogy eredményesek legyünk.

A második félidőben már helyzetig is eljutottunk és egy szögletet követően Eke révén sikerült kiegyenlíteni. A játékvezetés az első hetven percben rendkívül magas színvonalú volt, ám ekkor hirtelen sok hiba csúszott a döntésekbe. Utasi kiállítását követően egy les gyanús helyzetből megszerezte a vezetést a hazai együttes, de 2 percre rá Gombár remek lövésével szemben a hazai kapus tehetetlen volt.

Dícséret az U-19 csapatnak, akik Gyuláról nagy küzdeni tudással pontot hoztak el. Az egyik legjobb csapat ellen idegenben szerzett pontra büszkék vagyunk, de tudjuk, hogy a következő meccseinken ugyanilyen felfogásban kell játszanunk a bajnoki pontok megszerzéséért. Gratulálok a fiúknak.

U-17: Párduc – Grosics Akadémia „A” – Restart – Ceglédi VSE 8-1

Gólszerző: Tandari P. Jók: Füle B., Gabai P.

Kecskeméti József edző: Mintha más világba csöppentünk volna, ilyen szintű létesítmény csak a gazdag nyugati országokban és az álmainkban szerepel... Sajnos a végeredmény hűen tükrözte a két csapat lehetőségei közti különbséget!!! Kiállított kezdő kapus, sérült csapatkapitány, betojt csapat /az 5. percben már 2-0/, kihagyott 11-es, kapufára lőtt ziccer....

Míg a másik oldalon Kelet-Europai válogatott /ukrán,szlovák,román játékosok/ önbizalommal telve. A 20.ik percig eldöntötték a három pont sorsát. A következő fordulóban a "B" csapatuk jön CEGLÉDRE, nem lennék meglepődve ha több játékos is szerepet kapna a mai keretből. Hazai pályán - kiegészülve a hiányzókkal - biztos vagyok benne megszorongatjuk őket!!! Gratulálok az U-19-es csapatunknak, hősiesen küzdöttek!

U-15: Restart – Ceglédi VSE - Tabáni Spartacus 0:3

Farkas János edző: Az első félidőben hiba nélkül játszottunk. Sajnos a második félidőben óriási hibák miatt vesztettük el a mérkőzést. Az igazsághoz hozzá tartozik,hogy ezt egy jobb csapattól szenvedtük el, akik egyik esélyesei a bajnoki címnek.

U-13: Restart – Ceglédi VSE – Tabáni Spartacus 0-8

Zágon László edző: Több meghatározó játékosom hiányzott a mérkőzésről, akiket egy jól szervezett ellenfél ellen nem tudtam pótolni. Jól kezdtünk, de csak helyzetekig jutottunk el, míg az ellenfél egy kontrából gólt szerzett. Az egész mérkőzés során dicséretesen küzdöttünk, de látszott, hogy a Tabáni csapat ezen a napon jobb nálunk.

További hírek: www.cegledfoci.hu


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem