Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Március 08. 10:01, kedd | Helyi
Forrás: InfóCegléd

Ungvári Attila tiszta lelkiismerettel áll pozitív doppingtesztjének eredménye mellett

Ungvári Attila tiszta lelkiismerettel áll pozitív doppingtesztjének eredménye mellett

Az Európa-bajnoki bronzérmes cselgáncsozó pozitív doppingtesztet produkált a Hungária Kupán, ezt maga a ceglédi sportoló ismerte el a Nemzeti Sportnak. A 73 kg-os súlycsoportban aranyérmet szerzett sportoló ugyanakkor nem tudja, hogy miért

Hétfőn, a Magyar Antidopping Csoport vezetője (Tiszeker Ágnes) bejelentette, hogy a budapesti versenyen február 12-én egy magyar cselgáncsozó pozitív doppingmintát produkált. Nevet ekkor még nem említettek, bizonyos forrásokból azonban később kiszivárgott, hogy Ungvári Attila a meg nem nevezett sportoló.

“Úgyis megtudná előbb vagy utóbb, igen, az enyém a minta." - mondta Ungvári Attila Eb-bronzérmes cselgáncsozó, aki értetlenül áll az eseményekkel szemben. Elmondása szerint nem szedett semmit, ami befolyásolhatta volna a tesztet. A hír hallatán azonnal kérték a B-próba elvégzését.

Tóth László, a magyar szövetség elnöke a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy bevizsgáltatják az Ungvári Attila által szedett táplálék-kiegészítőket, és csak a vizsgálat eredménye után nyilatkozik az ügyben.

A Nemzeti Sport információi szerint olyan öltözői pletyka is napvilágot látott már, amely szerint beletettek valamit a sportoló italába.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció