Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Szeptember 02. 14:54, hétfő | Helyi
Forrás: judoinfo

Ungvári Miklóst megválasztották

Ungvári Miklóst megválasztották

Miklós bizottsági tag lett.

Az olimpiai ezüstérmes klasszist beválasztották az IJF versenyzői bizottságába, amelynek elnöke Teddy Riner lett. A világbajnokságon résztvevő judósok voksolhattak arra, kik legyenek az IJF versenyzői bizottságának tagjai. A bizottságba előzetesen négy főt jelölt Marius Vizer IJF-elnök, vagyis az amerikai Kayla Harrison, a román Alina Dumitru, a francia Teddy Riner és a dél-koreai Kim Dzse Bum mellé választhattak további öt tagot.

Nos, a versenyzőtársak a tizennyolc hivatalos jelölt közül Ungvári Miklósnak is bizalmat szavaztak, a Közgép-Ceglédi VSE harminckét esztendős sportolója képviseli majd Európát, mellette Ázsiából az üzbég Risod Szobirov, Afrikából a kameruni Dieudonne Dolassem, Amerikából a brazil Tiago Camilo, Óceániából pedig az amerikai-szamoai Anthony Liu lett tagja a bizottságnak.

A tagok vasárnap elnököt is választottak maguk közül, a szavazatok többségét az immár hatszoros világbajnok Teddy Riner kapta, aki a 2009 óta elnöklő japán Okada Hirotakát váltja.

„Nagyon boldog vagyok, hogy én lehetek a versenyzői bizottság elnöke, igyekszem majd a lehető legjobban képviselni a sportolókat a nemzetközi szinten. Bízom benne, hogy jó csapatot alkotunk majd társaimmal” – mondta Teddy Riner, akit ebben a pozíciójában a vasárnapi csapatversenyen mutattak be.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció