Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. Augusztus 29. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: infoCegléd

Ungvári Miklós is futásnak eredt

Ungvári Miklós is futásnak eredt

Ungvári Miklós is csatlakozott ahhoz a jótékony kezdeményezéshez, melyet a Debreceni Angyalszív Alapítvány és a magyar ultramaraton futók közösen szerveztek a fogyatékos gyermekek esélyegyenlőségének megsegítésére.

A „Futunk, hogy segíthessünk” megmozdulás résztvevői arra vállalkoztak, hogy Székesfehérvárról Debrecenbe, majd pedig Ceglédre menetelnek. A távot többségében futva, de többen kerékpárral tették meg. A vállalkozó kedvű sportolók augusztus 25-én indultak útnak, hozzánk pedig péntek este érkeztek meg. A jótékonysági futáshoz Ceglédbercelnél többen is csatlakoztak, így Ungvári Miklós sportoló és barátai. A Cegléd táblától pedig Hánka Levente református lelkész is erősítette a csapatot.

A négy napos futással a sérült gyermekek esélyegyenlőségének ügyéért szükséges társadalmi összefogásra szeretnék felhívni a figyelmet. A 319 km-es táv alatt mindenki annyit futott, vagy kerékpározott, amennyit szeretett volna, a lényeg nem a teljesítményen, hanem az összefogáson volt.

A csoport rendőri felvezetéssel érkezett meg Ceglédre, ahol a Szabadság téren a Ceglédi Fúvószenekar és Földi László polgármester fogadta őket. A polgármester személyes adományként 50 000 Ft készpénzzel támogatta a kezdeményezést. A fáradt csapat néhány állomás után vasárnap érkezett meg Debrecenbe.
 

Fotó: Kisfaludi István

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció