Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Július 02. 13:01, hétfő | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Ungvári Miklós harmadik olimpiájára készül

Ungvári Miklós harmadik olimpiájára készül

Kiválóan halad az Olimpiai felkészülés

A Cegléden élő és edző Ungvári Miklós harmadik olimpiájára készül. Az idei EB. szerzett V. hely után két hét pihenő után kezdte meg a felkészülést Londonra. Májusban Antalya-ban vett részt edzőtáborban, majd két versenyt tesztelt. A Rio de Janeiro-i Grand Slam-en V., míg a Celje-i Európa Kupán II. helyezett lett. Miklós mindkét versenyen 73kg-ban indult, s csak a győztesektől szenvedett vereséget.

Egy hét szusszanás után a Csehországi Nymburkban folytatódott a felkészülés, ahonnan a spanyolországi edzőtábor következik.

Az utolsó állomás, a Cegléden tartandó edzőtábor lesz, ami zárja a programot. A Pulzus szabadidő központban július 9-13-ig, négy ország közel 100 judosa fogja gyűrni egymást a tatamin.

Győr adott otthon a hagyományos Serdülő Világkupa versenynek. A hatalmas mezőnyben látszott a nemzetközi rutin hiánya a RESTART-CVSE öt judokáján. Tamasi Szandra (36kg) V. helye és Árvai Péter (+81kg) VII. helye, azért dicséretes, különösen annak fényében, hogy ők még jövőre is serdülőkorúak lesznek. Remélhetőleg, akkor már az érmekért fognak vetélkedni.

Baján rendezték a Bácska Kupa hagyományos serdülő nemzetközi versenyt. A kétszáz induló között öt ceglédi judos lépett tatamira. A legjobban Árvai Péter szerepelt, aki III. helyezett lett súlycsoportjában, de Tamasi Szandra és Kovács Milán is éppen hogy lecsúszott a dobogóról.

Eredmények:

  • Leány 36kg: V. helyezett Tamasi Szandra
  • Fiú 45kg: V. helyezett Kovács Milán
  • +81kg: III. helyezett Árvai Péter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem