Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Június 17. 09:17, hétfő | Helyi sport

Ungvári Miklós Grand-prix ezüstérmes

Ungvári Miklós Grand-prix ezüstérmes

Ezüst érem Miami-ból

Úgy tűnik annak ellenére, hogy Miklós súlya még messze van az ideálisnak mondhatótól, kezd beleerősödni az új kategóriába. Két héttel a bukaresti viadal ezüstérme után ezúttal Miami-ban harcolt ki magának egy ezüstös medált. Első körben Equadorból érkezett ellenfelét győzte le, majd túljutott angol riválisán is. A negyeddöntőben a hazai pálya előnyét élvező világranglista 8. Delpopolo-t is magabiztosan múlta felül és az elődöntőben a spanyol Uematsu sem tudta megállítani.

A döntőben is magabiztosan kezdett, waza-ari-val vezetett, és már azt hittük kézben is van az arany, de egy pillanatnyi figyelmetlenség után belga ellenfele ünnepelhetett. A megszerzett újabb szép eredmény jelzi, hogy már ebben a súlycsoportban is számolni kell vele.

Ungvári Attila is már biztatóbban mozgott. Első ellenfelét ipponnal győzte le, de a folytatásban a későbbi győztes megálljt parancsolt neki.

Győrben a serdülő korosztály Európa-kupája zajlott. 12 ország judokái között egy szem ceglédi legény is tatamira lépett, Árvai Péter megszerzett ötödik helye ebben az erős mezőnyben dicséretet érdemel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem