Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Szeptember 03. 07:07, csütörtök | Belföld
Forrás: mti/illusztráció: pixabay

Új funkciókkal bővült a MÁV-applikáció

Új funkciókkal bővült a MÁV-applikáció

Új funkciókkal bővült a MÁV-applikáció: a mobilalkalmazáson keresztül már meg lehet váltani a szegedi 24 és 72 órás városi napijegyeket, bizonyos Mahart-járatokra napijegyeket, illetve a Dunakanyar napijegyeket

- közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága szerdán az MTI-vel.A közlemény szerint a mobilalkalmazás az eddigiek mellett új Térségi és városi jegyek menüponttal bővült, erre kattintva elsőként Szegedre lehetséges 24 és 72 órás napijegy megvásárlása sorban állás nélkül.

A tájékoztatás együttműködés közös céljának nevezte a többi között Szeged közösségi közlekedési elérhetőségének fejlesztését és a szolgáltatások összekapcsolását.

A MÁV hozzátette: a Mahart jegyei közül az egyszerűbb és olcsóbb vásárlás lehetővé teszi az 500 forintba kerülő napijegyek vételét a Dunakanyar körjáratra; a Szentendre-Visegrád; Zebegény-Esztergom; illetve Vác-Visegrád viszonylatra is - ismertették.

Közlésük szerint a napijegy az utas által meghatározott naptári napra, nulla óra és 23 óra 59 perc között érvényes, amely a rajta megjelölt napon, viszonylaton korlátlan számú utazásra jogosítja annak felmutatóját.

Az augusztus 5-én bevezetett, "turisztikailag kiemelt jelentőséggel bíró területet lefedő" Dunakanyar napijegy a korábban meghirdetett feltételekkel és áron vásárolható meg az applikációból - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.