Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Január 30. 09:12, kedd | PR

Tudja milyen egy pálinkakóstoló?

Tudja milyen egy pálinkakóstoló?

A Veresi Pálinkaházban és látványfőzdében folyamatosan rendeznek pálinkakóstolásokat a különleges ízek és a pálinkakészítés technikája iránt érdeklődők számára.

Hogyan lehet részt venni a programon?

A program 4-20 fős csoportok számára érhető el előzetes időpontegyeztetés után. Minden résztvevő esetében követelmény a betöltött 18 év.

Milyen programokon lehet részt venni a pálinka kóstoló során?

A résztvevők megismerkedhetnek a pálinka és gyümölcspárlatok történetével, földrajzi elterjedésével, külföldi és belföldi hagyományaival, fogyasztási javaslatokkal. Az elméleti bevezető után lehetőség van megtekinteni a technológiát, szakszerű tájékoztatást kaphatnak a 2 üstös főzési módról, esetenként működés közben is. Az esemény pálinkakóstolással zárul.

A Veresi Pálinkaház pálinkakóstolóján az érdeklődők több programváltozat közül választhatnak.

A strandard csomag 6 x 2 cl pálinka (szilva, alma, barack, szőlő, körte, meggy) kóstolását foglalja magában, illetve az ízek elválasztásához pogácsát és ásványvizet biztosítanak az érdeklődőknek. A program 1,5 óráig tart.

A strandard plusz csomag időtartama azonos, azonban itt a standard csomagon felül málna, tönköly és birs pálinka is kóstolható.

Az extra csomag 9 x 2 cl pálinkakülönlegesség kóstolását foglalja magában. A standard plusz csomagban felsoroltakon felül a csomag lehetőséget biztosít a vadgyümölcsök, ribizli, csipkebogyó és szeder pálinkák kóstolására is. Az ízek elválasztásához pogácsát, ásványvizet és nugets-et biztosítanak. A program időtartama 2 óra.

A legteljesebb élmény biztosítása érdekében alakították ki az exkluzív csomagot, melynek időtartama 3 óra. A látogató a csomag keretében 12 x 2 cl pálinkakülönlegességgel ismerkedhet meg, köztük a vadgyümölcsből, kökényből készült pálinkákkal, illetve ágyas pálinkákkal. Az ízek elválasztásának érdekében pogácsa, ásványvíz és falusi paraszttál biztosított a vendégek számára.

Néhány jó tanács a pálinkakóstoláshoz

Pálinkakóstolás során a pálinkát soha ne egy mozdulattal hörpintsük le! Kitöltés után a párlatot hagyjuk illatozni és csak ez után kóstoljunk bele, hogy a természet adta ízeknek- illatoknak legyen idejük kibontakozni. Így lehet érezni a pálinka különlegességét. A Veresi Pálinkaház hungarikumát kortyonként kell kóstolni. A pálinka szépsége, ízhatása megfelelő hőmérsékleten, pálinkás (tulipán) pohárban fogyasztva teljesedik ki igazán. A jó pálinkát a hosszantartó gyümölcsös ízek teszik nagyon kellemessé a kóstoló számára.

A Veresi Pálinkaház és látványfőzde szeretettel vár minden kedves érdeklődőt. A program végén a helyszínen kedvezményes vásárlási lehetőség is biztosított a vendégek részére.

Azon vendégek számára, akik részt vesznek a kóstolásban és autóval érkeztek, a biztonságos hazajutás érdekében igény esetén sofőrszolgálatot is biztosít a Pálinkaház.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 20. 09:18, szombat | PR

Itt nézz körül, ha minőségi kanapéra vágysz

Időtálló darabokat találunk a hazai bútor forgalmazónál.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.