Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Április 02. 11:14, hétfő | Belföld
Forrás: police.hu

Több mint 2 milliót lopott

Több mint 2 milliót lopott

Az Érdi Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy monori férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint K. László március 31-én 12 óra körül egy törökbálinti családi ház udvarára bemászott, majd a ház konyhaablakát egy téglával betörte, azonban cselekményét a sértett megzavarta, ezért a férfi onnan elmenekült. Ezt követően a 38 éves férfi egy másik törökbálinti ingatlan udvarára is bemászott, a nyitott ajtón a házba bement és onnan több mint kétmillió forint készpénzt tulajdonított el, majd onnan is elszaladt. A bejelentést követően másfél órán belül a monori férfit az érdi és a törökbálinti rendőrök Törökbálint, Szent István utcában elfogták, az eltulajdonított készpénz egy részét nála, másik részét pedig menekülésének útvonalán megtalálták és lefoglalták.

A rendőrök K. Lászlót az Érdi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére