Városlista
2024. június 26, szerda - János

Hírek

2013. Március 23. 00:00, szombat | Helyi
Forrás: Glamouronline

Takács Nóra lett az év műsorvezetője

Takács Nóra lett az év műsorvezetője

A ceglédi műsorvezető zsebelte be az elismerést

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a GLAMOUR Women of the Year gála, ami mostanra az ország egyik legnagyobb közönségdíjává vált. A GLAMOUR idén is arra kérte az olvasóit, hogy nevezzék meg a példaképeiket. A december közepétől tartó szavazáson minden eddiginél többen (több mint 55 ezren) voksoltak a GLAMOUR Women of the Year jelöltjeire.

Az év műsorvezetője kategóriában D. Tóth Kriszta, Iszak Eszti, Orosz Barbara és Vágó Piros mellett Takács Nórát is jelölték a GLAMOUR-olvasói, és végül a ceglédi származású Takács Nóra vehette át a GLAMOUR Women of the Year-díjat Szente Vajktól a csütörtöki díjátadó gálán.

Nóra korábban sikeres modellként megfordult a világ szinte minden pontján, országos ismertségét azonban első sorban műsorvezetőként szerzett.

Takács Nóra először az OzoneNetwork időjósaként bukkant fel, majd ezt követően újságíróként dolgozott a life.hu oldalon, ahol Hogyan legyek jó nő? címmel indított sorozatot. A sikeres életmód és szépségmagazin később a TV2 Mokka című műsorában is felbukkant. A Hogyan legyek jó nő? igazi sikerbrand lett, hiszen Takács Nóra a tavalyi évben egy praktikákkal teli notesz, majd naptárt adott ki. Televíziós-internetes újságíró tapasztalatait a LifeNetwork Ez zsír! című műsorában is kamatoztatja.

A műsorvezetőnő sokszor segít népszerűségével jótékonysági akciókat, az állatvédelem különösen fontos számára.

Az elismeréshez ezúton is gratulálunk!

fotó: glamouronline.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 15:50, kedd | Helyi

Hamarosan költöznek

2024. Június 19. 16:07, szerda | Helyi

Táncgálát rendezett a Várkonyi iskola

2024. Június 05. 10:35, szerda | Helyi

Hangszerbemutató

2024. Június 04. 15:41, kedd | Helyi

akossági tájékoztató szúnyoggyérítésről