Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Május 26. 12:31, csütörtök | Helyi sport
Forrás: InfoCegléd

Sűrű köd a pályán

Sűrű köd a pályán

Az idei NB II-es labdarúgó mérkőzések eredményei nem egy érdekes fordulatot hoztak a csapatok számára. Most nem sokkal a bajnokság befejezte előtt igencsak kérdésessé vált több csapat pozíciója is.

A mostanihoz hasonló ritka helyzetek az eddigieknél is több kérdést merítenek fel a foci iránt érdeklődőkben.

A legfrissebb állás szerint az MTK II. és a Videoton FC II. is padhelyzetbe került. A fociban jártas szurkolók biztosan tudják, hogy Az MTK I. kiesett az NB1-ből, s mivel egy egyesület csak egy csapatot indíthat ugyanazon osztályban, így az MTK II. csapatának búcsúzni kell az NB2-ben már megszerzett helyétől és egy osztállyal lejjebb kénytelen folytatni.
Bár az NB2 nyugati csoportjában jelenleg a Videoton FC II. szerezte meg a feljutáshoz a szükséges helyezést, de az NBI-be nem tud fellépni, hisz az első számú csapata épp idén nyerte meg első bajnoki aranyát az első osztályban.
Cegléd csapata jelenleg a tabella 13. helyén áll a REAC elleni vesztes mérkőzés után. A döntetlen esélyes mérkőzést követően még két hazai mérkőzés vár fiúkra, ahol bizonyíthatják elszántságukat. Semmi nem dőlt még el végérvényesen. Szurkolói szemmel igazán izgalmas idényt zárhatunk.


Az már biztos, hogy az NBII-ből az utolsó két helyezett kiesik. Viszont, hogy kik jutnak fel helyettük az még kérdéses. Van, akiknek nem fogadták el a liszenszét és van, akinek a megfelelő pályája hiánya okoz nehézségeket. És azt se lehet tudni még hogy az NBII. csoportjainak 14 helyezetteivel mi lesz. Kiesnek? Esetleg osztályozó mérkőzést játszanak? Ezek még mind-mind nyitott kérdések!

Az elkövetkezendő hetek mérkőzéseinek eredménye eloszlat majd minden kételyt és választ ad a felmerült kérdésekre is!

Addig is mindenkinek jó szurkolást!

 

FirKata

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem