Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Október 16. 13:40, vasárnap | PR
Forrás: (x)

Spórolni szeretnénk az áramon? Vegyük elő a régi játékokat!

Spórolni szeretnénk az áramon? Vegyük elő a régi játékokat!

Sajnos a világ kissé megfordult egy ideje, ami miatt szinte mindenki keresi a legköltséghatékonyabb megoldást a mindennapi életvitele szempontjából.

Amíg korábban teljesen megszokott volt, hogy a kedvenc számítógépes játékainkkal töltjük az időt, addig ma már egyre inkább meggondolja mindenki, hogy meddig hagyja bekapcsolva a gépet. Jó hír, hogy remek alternatívák léteznek helyettük, amivel ráadásul még a családot is összehozzuk.

Különleges társasjátékok

Már léteznek kifejezetten olyan társasjátékok, amelyek egy-egy film vagy PC játék történetére épülnek. Ezért egészen komoly társasjátékokat kaphatunk a Harry Potter- vagy akár a Gyűrűk Ura-filmekből. Ezek a játékok szuperül illusztráltak, felnőtteknek valóak és rendkívül élvezetes velük játszani. Ezen kívül akár önismereti, sőt párkapcsolati társasjátékok közül is választhatunk. Az ilyen típusok segítenek megismerni jobban magunkat, illetve közelebb hoznak minket a kedvesünkkel.

Puzzle – ami sosem megy ki a divatból

A minőségi puzzle gyerekeknek és felnőtteknek is egyaránt készül. Olyan komoly kirakósakat kapni, amelyek végeredményeképpen egészen nagyméretű, impozáns képet kapunk. Ezek között pedig lenyűgöző témákra lelhetünk. Sok mai puzzle tematikus. Választhatunk híres festmények közül, vagy egy-egy ismert fotós munkáját is kirakhatjuk kedvünkre.

A puzzle pedig nem csak minket foglal le, de hatékonyan javítja a térlátás és a térbe gondolkodás képességét. Ezen kívül jól összehozza a családot, hiszen még a legkisebbeket is be lehet fogni a részletek keresésébe. Általában a legizgalmasabb felnőtt puzzle online érhető el főleg, az erre szakosodott webáruházakban.

Építőjátékok

A kirakós mellett különféle maketteket és Lego játékokat is beszerezhetünk. Szintén léteznek felnőtteknek készült releváns darabok, amelyek aztán kiállíthatunk a szobánk díszeként. Az ilyen makettek néha kifejezetten bonyolultak és bizony keményen megdolgoztatják az agytekervényeinket. A különlegesebb típusokat szintén online szerezhetjük be főleg. Nem fogjuk megbánni, hiszen komplett Star Wars űrhajókat és kastélyokat alkothatunk meg vele, amely csodálatos éke lesz majd az otthonunknak.

A fotó forrása: antoniodiaz / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.