Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. Február 24. 16:39, péntek | Helyi
Forrás: infoCegléd

Sosem nyersz, ha be sem nevezel!

Sosem nyersz, ha be sem nevezel!

Nem az számít, hogy nyerünk vagy éppen vesztünk, még az se fontos, hogy jók vagyunk-e. Egyedül az számít, hogy játszunk-e.

Többen emlékszünk még a régi idők jó hangulatú klub délutánjaira, melyek XXI. századi köntösbe öltöztetve ma új korszakukat élik. A fiatalok igénylik ezt és szerencsére ma is egyre többen ismerik fel ezek közösségépítő szerepét. Ezt az igényt látva indítja el a Jazz Cafe két új játékklubját, melyek részleteiről a szórakozóhely tulajdonosát, Borsos Róbertet kérdeztük.

Szerk.: Milyen két újdonságról is beszélünk?

Borsos R.: Márciustól két új programot is indítunk játékos kedvű vendégeinknek. Az egyik egy Darts Club, amely egy ősrégi, ám ma is népszerű és nemzetközileg is elismert sportágat, a darts-ot mutatja be, és ad lehetőséget annak gyakorlására.

A modernebb játékok kedvelőinek pedig egy virtuális labdarúgó bajnokságot szervezünk a legfrissebb FIFA12-es XBOX 360 Kinect játékkonzol segítségével, mely lehetővé teszi, hogy virtuális környezetben ugyan, de minden porcikát megmozgatva éljünk át bármilyen sportélményt.

Szerk.: Mikortól indulnak, és hogyan lehet csatlakozni a programokhoz?

Borsos R.: AZ első Jazz Cafe FIFA12 bajnokságra március 1-én kerül majd sor.

A Darts Club pedig március 10-én debütál majd, amikor is Tar Béla, a sportág többszörös aranyérmes és nemzetközileg is elismert ikonja tart személyi bemutató edzést a Jazz Cafe-ban. Fontos még elmondanom, hogy nem csak haladók és profik, hanem a játékhoz kedvet érző kezdők jelentkezését is várjuk, akik nálunk az alapoktól sajátíthatják el a sportág technikáit.

A részvételi szándékot mind két játék esetében egy egyszerű, a Jazz Cafe weboldaláról (www.jazzcafe-cegled.hu) elindított regisztrációval jelezhetik a játékosok vagy személyesen, amire a fennakadásoktól mentes, gördülékeny játékmenethez van szükség.

Szerk.: Honnan jött az ötlet, hogy ezekkel, a játékokkal rukkoljatok elő?

Borsos R.: Az ötlet kidolgozása közben több szempont is vezérelt minket. Egyrészről célunk, hogy a Jazz Cafe-t ne pusztán csak a hétvégi bulikkal azonosítsák. Programjainkkal szeretnénk a művelődni vágyó közönség elvárásait is minél szélesebb körben kielégíteni.

Kulturális és egyéb könnyed programjainkkal igyekszünk minden korosztály számára lehetőséget biztosítani a kulturált időtöltéshez.
Másrészt fontosnak tartjuk a fiatalok hasznos időtöltését, hogy az utcák, parkok helyett, igényes környezetben töltsék el szabadidejüket.

Szerk.: Milyen egyéb újdonságokkal készül a Jazz Cafe a tavaszi szezonra?

Borsos R.: Vendégeink márciusban és áprilisban is további sztárfellépőkre és egyéb meglepetésekre számíthatnak, a jó idő beköszöntével pedig további szabadtéri rendezvényekkel gazdagítjuk a kulturális életét.


Címkék: jazz cafe

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció