Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. Március 15. 15:56, kedd | Helyi
Forrás: InfóCegléd

Sereghajtó Celgéd

Sereghajtó Celgéd

A Debrecen II szombaton a sereghajtó Cegléd otthonában 5-0-s vereséget szenvedett a Keleti csoportban. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a találkozón két játékosát is kiállították a Debrecennek, igaz, az elsőnél már 3-0-ra

Elég korán tizenegyeshez jutott a hazai csapat. Ugyan hibáztak a hátsó embereink is, mert késlekedtek, de ez egy ajándék büntető volt – mondta Kondás Elemér a dvsc.hu-nak. - Ezután folyamatosan támadtunk, kapufát lőttünk, több helyzetet is kidolgoztunk, majd egy pontrúgás után egy lepattanó labdát belőtt az ellenfél. A kétgólos hátrány ellenére sem álltunk le, mentünk előre, ám egy hosszú indítást követően megint nem volt meg az összhang a kapus és a védők között, a ceglédiek tulajdonképpen az üres kapuba rúgták be a labdát. Hozzá kell tenni, hogy a hazaiak elég agresszíven játszottak, amihez partnert is találtak. A félidő vége előtt tőlünk kiállítottak egy játékost, holott előtte sokkal durvább eset történt, amiért lapot sem adott a játékvezető, A második játékrészben ismét megpróbáltunk támadni, de mivel akkor már kevesebben voltunk, nem volt egyszerű dolgunk. Amikor Szűcs Istvánt is kiállították, kihasználta a Cegléd, és még két találatot szerzett.

A csapat összeállítása: Miski Z., Domonyi R., (Ladiszlai K.), Buzás V., Koncz Zs., Vincze Z., Odrobéna P., Nagy T., Nagy L., Szabó L., (Busa B.), Balog M., Medgyesi L.(Juhász D.)

Vezetőedző: Ványi Zsolt

A következő mérkőzésünket a listavezető Nyíregyháza otthonában vívjuk, 2011. március 19.-én.

Fotó: Kisfaludi István

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció