Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2024. Július 01. 14:40, hétfő | Kék hírek
Forrás: cegled.hu

Rongálókat fogtak

Rongálókat fogtak

Péntek délelőtt nem mindennapi elfoglaltságot talált magának két fiatal: Abonyban jövet-menet kidekorálták több épület oldalát, kaput, kerítést, magánházakat, még a helyi református templom falát se kímélték - adta hírül a Pest vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

(Fotó: Pest vármegyei rendőrség)

A kárérték még megállapítás alatt, a sértettek szemszögéből nyilván felbecsülhetetlen. Özönlöttek a bejelentések a helyi egységek pedig azonnal reagáltak: autóba pattantak, adatgyűjtés, tanú kutatás, felvételek beszerzése/elemzése következett. Kora este a szolgálati autó motorháztetején találta magát a két - 16 és 14 éves - fiú. A rendőrök megtalálták náluk a festékszóró palackokat, egyikük telefonján pedig a megörökített "remekművek" képeit is. Nem volt mit tenni, csak beismerni. Rongálás miatt kell felelniük.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.