Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2020. Október 19. 05:00, hétfő | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: mti

Robbanás történt egy kispesti autószerelő műhelyben

Robbanás történt egy kispesti autószerelő műhelyben

Újra a teljes vonalon jár az 50-es villamos az Üllői úton, amelynek közelében, a XIX. kerületi Vécsey utcában korábban robbanás történt egy autószerelő műhelyben vasárnap.

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint az 93A és a 136E autóbuszok is újra az eredeti útvonalon közlekednek.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint robbanás történt, majd tűz ütött ki a XIX. kerületi Vécsey utcában egy autószerelő műhelyben vasárnap délben. A tűzoltók a lángokat eloltották.

A robbanást egy gázüzemű autó tartálya okozhatta, ezután keletkezett a tűz a 200 négyzetméteres épületben - mondta Kisdi Máté szóvivő.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta: két mentőegységet riasztottak a robbanáshoz, a helyszínen egy sérültet kellett ellátni. A 37 éves férfi könnyebb sérültnek minősült, horzsolásokat és enyhe, kis kiterjedésű égési sérülést szenvedett, valamint a bokáját fájlalta. Ellátták a sebét, majd a baleseti sebészet ügyeletére szállították - közölte a szóvivő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során