Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Szeptember 15. 13:52, csütörtök | Helyi
Forrás: infoCegléd

Rendőrségi hírek (2011-09-15)

Rendőrségi hírek (2011-09-15)

Az elmúlt héten valamivel megemelkedett a bűncselekmények száma az előző hetihez képest.

Továbbra is vagyon elleni bűncselekmények teszik ki az elkövetések jelentős részét ezen, pedig az elmúlt időszakban kedvezően alakult a lopások száma a megszokotthoz képest.

Két kiemelt bűncselekmény vonatkozásában került sor nyomozás elrendelésére, az egyik esetben testi sértés kísérlete, míg a másik esetben gépkocsi lopás megalapozott gyanúja miatt.

A testi sértés kísérlete Tápiószőlősön történt, amikor az ismert elkövető egy korábbi konfliktus miatt jelent meg a női sértett lakásán, majd egy magával vitt légpisztollyal több lövést adott le a sértettre. Az eset során sérülés ugyan nem történt, de annak bekövetkezésének reális lehetősége fenn állt.

A gépkocsi lopás Albertirsán történt, amikor a vasútállomás parkolójából vittek el egy ott parkoló gépkocsit 400.000.-Ft értékben. Az elkövető felkutatása folyamatban.

Újszilváson történt egy olyan betörés, mely során az eddig ismeretlen betörő az ablakot betörve bement egy családi házba, ahonnan készpénzt, ékszereket, műszaki cikkeket vitt el, majd mivel a házban megtalálta az udvaron parkoló 8 millió Ft-ot érő személygépkocsi kulcsát, így azt is ellopta.

Tudom, hogy amíg valaki nem járt így, nem törtek be hozzá, addig sok esetben azt gondolja, hogy vele nem történhet ez meg. Ez legyen így, de készüljünk fel, legyenek elővigyázatosak, ha nagyobb értékű készpénzt, ékszert tartanak otthonukban, jó szolgálatot tehet egy biztonságos széf, melybe akár az indítókulcsot is el lehet helyezni biztonságosan.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció