Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Április 22. 09:55, péntek | Helyi
Forrás: InfoCegléd

Rendőrségi Hírek (2011-04-22)

Rendőrségi Hírek (2011-04-22)

Az elmúlt héten átlag feletti bűncselekményszámot regisztráltunk területünkön, Abony vonatkozásában jelentős a növekedés.

 Az egyes bűncselekmény kategóriákat tekintve elmondható, hogy a lopások számában minimális emelkedés történt.

5 alkalommal került sor nyomozás elrendelésére kiemelt bűncselekmény kapcsán, 3 esetben testi sértés miatt, két esetben, pedig gépjárműlopás miatt:

 

  1. az egyik testi sértés Tápiószőlősön történt, amely során a szomszédok egy korábbi konfliktust kívántak megoldani és békülési szándékkal iszogatni kezdtek, amely azonban további problémákat okozott és az egyik fél egy fahusánggal bántalmazta a sértettet, aki 8 napon belüli sérüléseket szenvedett.
  2. a másik eset Albertirsán történt, amikor a szüleivel élő felnőtt korú elkövető szólalkozott össze ittas állapotban szüleivel, amely során édesapját annak járóbotjával többször fejen ütötte, aki a bántalmazás során, 8 napon belüli sérüléseket szenvedett.
  3. a harmadik eset Cegléd területén történt, amikor is az egyik szórakozóhelyen az italozó sértett szóváltásba keveredett egy általa ismert személlyel, aki a sértettet bántalmazta így 8 napon túl gyógyuló orrcsonttöréses sérülést szenvedett.
  4. az egyik gépjárműlopás Cegléden, a Szolnoki úton történt, amikor is az utcán parkoló Lada típusú személygépjárművet tulajdonította el ismeretlen tettes
  5. a másik esetben a Rákóczi úton járó motorral parkoló Opel típusú személygépjárműbe ugrott be az ismeretlen elkövető és hajtott el vele. A sértett azonnal értesítette hatóságunkat és a szolgálatban lévő járőrök rá is találtak az időközben leállított gépjárműre. Az elkövető gyalogosan próbált elmenekülni, amely során a Bürgeház dűlőben egy másik gépjárműbe beszállt, amelyben szintén benne volt a gyújtáskapcsoló, de azt nem tudta beindítani. Az elkövető így elfogásra került.

Az elkövető ebben az esetben rövid idő alatt két járművet is talált, amelyben benne voltak a kulcsok, ezért fontos kihangsúlyozni, hogy járó motorral valamint a nyitott állapotban lévő gépjárművet ne hagyjuk őrizetlenül, illetve a hatóságot azonnal értesítsük az észlelést követően.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció