Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2017. Szeptember 04. 11:59, hétfő | Helyi

Pontot szereztünk a listavezető ellen

Pontot szereztünk a listavezető ellen

Beszámoló a Ceglédi VSE felnőtt labdarúgó csapatának hétvégi bajnoksági fordulójáról.

Már az első percektől veszélyeztetett a forduló előtt még listavezető Kisvárda, de mi sem maradtunk adósak a helyzetekkel, az 5. percben Farkas adott be hosszan, majd Albert indította nagyszerűen Asztalost, de az ő beadása is pontatlan volt.
A parádés formában védő Mursits a 10. percben jelezte először, hogy ma nagyszerű formában van. Majd a 12. percben Albert és Nánási összefejeltek, onnantól pedig Nánási törött! orral játszotta végig a mérkőzést.



A 25. percben aztán egy szöglet után Szabó állt be jól a védőjének, akiről lefordulva a kapuba kotorta a labdát.

A gól után mindkét oldalon voltak lehetőségek, de komoly gólszerzési lehetőség már nem alakult ki, így egy gólos vezetéssel mehettünk a szünetben az öltözőbe.
A félidőben Szabó helyére Farkas János érkezett, aki 1 perccel a kezdés után rácsapott egy labdára, majd ellőtte a kint lévő kapus felett, de mellé ment a labda. Ez után is több veszélyes és gyors támadást vezettünk, de ezek végén pontatlanok voltak a beadások.

Ez után Mursits percei érkeztek, először az 54., majd az 58. percben védett óriási bravúrral. Nem sokkal később Damásdi növelhette volna két gólosra az előnyünket, de egy jó csel után eltekerte a labdát a kapu mellett.

A félidő közepén Asztalos kapott egy rúgást, aminél nem ítélt szabadrúgást a játékvezető, de Asztit lekellett cserélni, G. Bíró érkezett a helyére. Nem sokkal később Albert összeszedte ötödik sárgalapját az idei szezonban, így a következő mérkőzést ki kell hagynia.



Az utolsó 20-25 percben a Kisvárda erőltette a támadásokat, mi pedig veszélyes ellentámadásokból akár a mérkőzést is lezárhattuk volna, de először Albert a kifutó kapus mellett próbálta ellőni a labdát, de hozzáért a kapus, így elkerülte a kaput a labda. Majd nem sokkal később Farkas János passza után tisztáztak Damásdi elől.
Az utolsó öt percben már vezetőedzőnk nélkül kellett folytatni a mérkőzést, miután a játékvezető elküldte a kispadtól. Sajnos a nyomást már nem bírtuk ki, így a 92. percben egyenlíteni tudott a Kisvárda.

Nagyszerűen futballozott a csapat, Mursits kiválóan védett, igazán megérdemeltük volna a három pontot, nagyot küzdöttünk, de a Kisvárda ellen bárki örülhet az egy megszerzett pontnak. Folytatás jövő hét vasárnap Siófokon.

Kőházi Ádám
fotó: Kisfaludi István

#cegledivse #hajracegled #cegledifoci

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 14:17, csütörtök | Helyi

Városalapítók Napja

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására