Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2015. Július 23. 12:13, csütörtök | Helyi

Pontok éjszakája Cegléden

Pontok éjszakája Cegléden

Cegléden első alkalommal rendezik meg a Pontok Éjszakája elnevezésű rendezvényt

Első alkalommal rendezik meg a Pontok Éjszakáját a Kossuth Művelődési Központ és Könyvtár B épületének udvarában.

Ez a dátum különösen fontos azoknak a fiataloknak, akik valamelyik felsőoktatási intézménybe felvételiznek, hiszen ezen a napon húzzák meg a felvételi ponthatárokat. A Pontok Éjszakáján elsők között tudhatják meg a ponthatárokat a jövendőbeli hallgatók, hiszen az Educatio Kft. segítségével 20 órától a színházteremben egy nagy kivetítőn követhető lesz az idei ponthatárok alakulása.

A rendezvényen rengeteg programmal készülnek a szervezők a felsőoktatásba készülőknek, többek között lesz pénzügyi- és ingatlansarok. Azok sem maradnak program nélkül, akiknek idén nem sikerül bejutniuk a megjelölt felsőoktatási intézménybe. A Tudás standjánál informálódhatnak az OKJ-s képzésekről, érettségire felkészítő tanfolyamokról vagy akár nyelvtanfolyamokról.

Természetesen a buli sem maradhat el ezen az estén! 21 órától az idei Utcazene Fesztivál különdíjas csapata, a Feelan’trope lép fel. 22 órától pedig egy fergeteges party veszi kezdetét, a buli csúcspontján pedig egy látványos confetti-záporral válik még emlékezetesebbé az este.

Sőt a Pontok Éjszakájával akár egy páros fesztiváljegyet is nyerhetsz Zamárdiba, a Strandfesztiválra. Ehhez nem kell mást tenned, mint elővételben megvenni a jegyed a Pontok Éjszakájára a Központi Könyvtárban és ezzel már benne vagy a lehetséges nyertesek sorában!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 14:17, csütörtök | Helyi

Városalapítók Napja

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására