Városlista
2023. december 7, csütörtök - Ambrus

Hírek

2014. Július 04. 16:44, péntek | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Polyák Lilláék imádják a hammamot

Polyák Lilláék imádják a hammamot

Az ismert színész házaspár, Polyák Lilla és Homonnay Zsolt néha napokig nem találkozik, mert annyira elfoglaltak. Próbákra és előadásokra rohanás és a két gyermek...

Az ismert színész házaspár, Polyák Lilla és Homonnay Zsolt néha napokig nem találkozik, mert annyira elfoglaltak. Próbákra és előadásokra rohanás és a két gyermek, Zsombor és az ősztől első osztályos, Bulcsú körüli teendők szinte minden percüket kitölti.

Polyák Lilláék imádják a hammamot

„Egy szem nőként nekem kell a három fiút koordinálnom. Külön taktikát kellett kitalálnom arra, hogyan szervezzem a család életét – meséli Lilla, aki a határidő naplója mellett laptopján is vezet egy kis nyilvántartást arról, hogy éppen ki merre tart és éppen mit csinál. – Nekünk a nyár nagy része is a munkáról fog szólni, Zsolt a Háry János bemutatójára készül, nekem pedig az őszi Karcolás koncertem ad sok feladatot. Bulek – ahogy mi hívjuk a kisebbik fiúnkat – most ballagott az oviból, kitalálta, hogy velem tart a nyáron és ugyanazt fogja csinálni, mint anya. Hát, mozgalmas nyara lesz” – nevet a színésznő.

Polyák Lilláék imádják a hammamot

Lilláék szabadidejüket természetesen a gyermekeiknek szentelik, viszont van néhány olyan nap az életükben, amikor motorra pattannak és nekivágnak az országnak, mindezt kettesben, vagy éppen a barátaikkal teszik.

Polyák Lilláék imádják a hammamot

„Mindketten imádjuk a motorokat, és a sebességet – veszi át a szót Zsolt – a foci és a tenisz mellett a motorok a legnagyobb szerelmeink. Most a foci vb ideje alatt szegény Lillának két lehetősége van, vagy szurkol a portugáloknak vagy saját programot szervez magának. Hogy ne érezze magát „elnyomva” gondoltam elviszem egy motoros kiruccanásra még a vb előtt. - emlékszik Zsolt. – Amikor nekivágunk, az országnak sosem tervezzük meg, hogy aznap éppen hol fogunk aludni. Legutóbb például Eger felé vettük az irányt, de hirtelen akkora eső szakadt a nyakunkba, hogy bemenekültünk Egerszalókon egy mesés szállodába.”

Polyák Lilláék imádják a hammamot

A hirtelen jött ad hoc döntés csodálatos napokban végződött. Lilláéknak ugyanis olyannyira megtetszett a keleti világot sugalló Shiraz Hotel, hogy meghosszabbították a mini szabijukat és rögtön két éjszakát töltöttek a szállodában.
„Lilla nem győzte kapkodni a fejét, hogy milyen világba cseppentünk. 14 éve vagyunk házasok és már több alkalommal azért nyaraltunk Törökországban, mert eddig azt hittük, hogy csak ott tudunk a mesés kelet világának részesei lenni, erre itt Egerszalókon kinyílt előttünk a magyar Marokkó – meséli Zsolt

Polyák Lilláék imádják a hammamot

A házaspár azt is elárulta, hogy egy-egy hajszoltabb időszak után igencsak rájuk fér a kényeztetés, és hogy a keleti gasztronómián kívül a wellnesst szeretik a leginkább. Igazi hammam függők. Mindketten imádják a török fürdőt és a keleti wellness élményeket. A Shiraz Hammamban egy kőágyon végzett habos masszázs során minden porcikájukat átmasszírozta a masszőr és utána a baldachinos kádban csobbantak, ahol még a menta tea is sokkal ízletesebb volt. Minden fáradságunkat elűzte az a pár nap. A házaspár azt tervezi, hogy a nyár végén még visszatér, hogy aztán újult erővel nézhessen szembe a kihívásokkal.

Polyák Lilláék imádják a hammamot

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 13:46, csütörtök | Bulvár

Halottnak próbálta nyilváníttatni magát egy férfi, hogy megússza a börtönt

Elfogtak egy szabolcsi férfit, aki saját maga halottnak nyilvánításával próbálta megúszni börtönbüntetését.

2023. December 07. 06:00, csütörtök | Bulvár

Hajléktalanoknak készített ajándékcsomagokat Novák Katalin

Novák Katalin szerdán részt vett a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) hajléktalanokat segítő adventi programjában.

2023. December 05. 13:03, kedd | Bulvár

Bemutatták a GTA 6 előzetesét

Bemutatta helyi idő szerint hétfő éjjel a Rockstar Games amerikai videojátékfejlesztő cég a Grand Theft Auto sorozat legújabb, hatodik részének előzetesét, és egyben közölte:

2023. December 05. 13:00, kedd | Bulvár

Lenny Kravitz jövő júliusban Budapestre jön

Lenny Kravitz jövőre a magyar fővárosban is fellép. A világhírű amerikai funk-rock előadó 2024. július 30-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.