Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Augusztus 10. 10:02, kedd | PR

Pici a fürdőszoba? Sokat segítenek a fürdőszobai kiegészítők!

Pici a fürdőszoba? Sokat segítenek a fürdőszobai kiegészítők!

Apró lakásokban még apróbbak a fürdőszobák, így minden olyan megoldás számít, amivel kényelmesebbé tehetjük a teret. Vannak végtelenül praktikus fürdőszobai kiegészítők, amik meglepően sokat segíthetnek.

Budapesten és az országban sokfelé rengeteg olyan apró garzonlakás van, ami még a 30 négyzetmétert sem éri el. Ezekben a pici otthonokban természetesen a fürdőszoba sem táncparkett, így sokszor kényelmetlennek érezzük. Rengeteget segíthet néhány praktikus fürdőszobai kiegészítő, hogy ezen segítsünk.

Nyerj helyet a mosdón!

A legtöbb fürdőszobában a mosdóra kerül például a fogmosópohár vagy a szappan. Ezek nem gátolják a mosdó kényelmes használatát, mert a 60-70 centi széles mosdók esetében van elég hely. Az apró fürdőszobákba azonban sok helyen nem normál méretű mosdó kerül és sokszor zavaró, ha a pohár vagy a szappan a mosdókagylón van, mert könnyen leverjük, mikor a törölköző után nyúlunk, vagy a vizet zárjuk el.

Ezt a helyzetet tudja rendezni az olyan ügyes fürdőszobai kiegészítő, mint a falra szerelhető fogmosópohár, vagy szappantartó. Apróságnak tűnik, de végtelenül sokat tesz a kényelmi érzetünkért és a fürdőszoba rendezettségéért.

Tökéletes higiénia

Ha szappant koszos kézzel használunk, akkor a szappan használata után, mielőtt lemosnánk a habot, előfordul, hogy visszacsepeg a koszos víz és hab, mikor a helyére rakjuk a szappant. Ezért folyamatosan takarítani kell a mosdót és nem is higiénikus. Egy ennél jóval higiénikusabb fürdőszobai kiegészítő a szappanadagoló. Ez szintén kerülhet a falra, ami még egy elegáns megoldás is, ha pedig érintésmentes adagolót veszünk, akkor valóban tökéletes higiéniával moshatunk kezet.

Tisztítsd könnyen a padlót!

A WC kefe egy igen hasznos ám természeténél fogva igen koszos fürdőszobai kiegészítő, ami ráadásul a padlón foglalja a helyet és felmosásnál is folyton kerülgetni kell. Egy ennél jóval praktikusabb fürdőszobai kiegészítő a falra erősített WC kefe, amit még csak fúrni sem kell, mert ragasztható változatban is készül. Ezek a falra ragasztható WC kefe tartók emellett jóval esztétikusabbak, mint a jó öreg barna műanyag tartós, így nem kell őket rejtegetni. Nem rontják, hanem emelik egy fürdőszoba esztétikáját, helyet spórolnak és végtelenül praktikusak is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 20. 09:18, szombat | PR

Itt nézz körül, ha minőségi kanapéra vágysz

Időtálló darabokat találunk a hazai bútor forgalmazónál.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.