Városlista
2023. december 6, szerda - Miklós

Hírek

2012. November 28. 08:11, szerda | Belföld
Forrás: InfoVáros

Pénteken kigyúlnak az ünnepi fények Győrben

Pénteken kigyúlnak az ünnepi fények Győrben

November 30-án Győr egész belvárosa díszfénybe borul, a stílusos faházak, a mindenütt érezhető kürtös kalács és fűszeres forralt bora illata hamisítatlan karácsonyi hangulatot teremt. Élményekért és ajándékokért is érdemes Győrbe látogatni.

Amikor sötétedik már odakinn, a város legszebb tere mesebeli varázslattal állítja meg a járókelőkelőket. Gyerekek és felnőttek, fiatalok és idősek egyaránt ámulva nézik a csodát, azt a különleges zenés fényjátékot, amihez foghatót máshol még sosem láttak azelőtt.

2012. november 30-án a Széchenyi téren Ünnepélyes Fesztiválnyitóval lépünk az adventi időszakba. Este hat órakor egy pillanat alatt fényárban úszik majd a történelmi belváros összes kis utcája, a sétáló utca és a vásároknak helyet adó terek is. Ettől kezdve minden este ünnepi zenés fényjáték fogadja majd a Széchenyi térre látogatókat, mindemellett kulináris és kulturális élményekkel egyaránt gazdagítják az ünnepvárást. Tegye Győrben a lehető legkülönlegesebbé a karácsonyi készülődést, ajándék választást, vásárlást. Részletes programajánlót itt talál.

Távolabbról érkező vendégeknek ajánljuk:

Kedvezményes szállást keres a meghitt, adventi Győr belvárosában? Érdeklődjön a Hotel Sziesztánál!

Elérhetőségek:

HOTEL SZIESZTA

9023 Győr, Attila utca 41-43.

+36/96/527-443

szieszta@hotelspaar.hu

Győr belvárosában, csendes környezetben,minikonyhával, tévével, telefonnal felszerelt összkomfortos szobával várja vendégeit aHotel Szieszta. (Az alagsorban pezsgőfürdő, szauna, fitness terem szolgálja az Önök kényelmét.)

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 06. 12:06, szerda | Belföld

Új menetrend december 10-től a Volánbusznál

2023. December 06. 09:34, szerda | Belföld

Továbbra is szenved a magyar gazdaság

A kiskereskedelmi forgalom 6,5 százalékkal, míg az ipari termelés 3,2 százalékkal csökkent.

2023. December 06. 09:32, szerda | Belföld

Januártól több családi ellátás összege emelkedik

A minimálbér-emelésnek köszönhetően januártól több családi ellátás összege emelkedik - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára szerdán a Facebook-oldalán.

2023. December 06. 09:31, szerda | Belföld

HM: megérkeztek Magyarországra a legmodernebb Leopard 2 A7 típusú harckocsik

A világ egyik legkorszerűbb harckocsijával bővül a Magyar Honvédség (MH) nehézdandárja a következő napokban; az első magyar felségjelzésű Leopard 2 A7-es