Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2010. December 17. 09:42, péntek | Helyi
Forrás: InfóCegléd

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Torna 4. forduló

Pákozdi Hús Teremlabdarúgó Torna 4. forduló

A Keverton Buczkó góljával gyorsan vezetést szerzett, ezt követően nagy küzdelem folyt a mezőnyben, de gólig egyik csapat sem jutott el. A második félidő gólszüretet hozott, nyiltabbá vált mindkét csapat játéka, amelyből a Keverton jött ki jobban, akik először tudtak felállni a legjobb csapatukkal (Nagy P., Miklósvári J., Széchenyi M., Buczkó I., Lendvai K., Locskai I.)

Az első Revans és a második Pákozdi Hús játszott egymással, de a helyezés ezúttal csalóka volt. Statisztikus szemmel nézve 70-30% volt a labda birtoklás a Pákozdi Húsnak. Sokkal többet és főleg hasznosabban mozogtak. Kecskeméti és Utassy is mester hármassal vette ki részét a győzelemből.

Egy közép szinvonalú mérkőzésen a komplett cseresorral rendelkező CFE magabiztosan hozta az eredményt. A CFE házi gólfelelőse Dely Gábor mester hármasával tűnt ki a mezőnyből. A Lesz Vigaszból a kapus Wenczel Balázs volt a legjobb.

A Csemő cserejátékos nélkül, alkalmi kapussal kezdte a játékot, amit az Euro Petrol ki is használt két gyors góllal. Úgy tűnt sima meccs lesz. Azonban az első félidő végére megérkezett a Csemő irányitója, Virág Csaba, aki kézbe vette csapatát. Félidőben 1-2. A második félidőben egyértelműen a csemői csapat akarata érvényesült. Szűcs Zoltán mester hármasával járult hozzá a 4-2-es győzelemhez.

A Bercelona ezen a játéknapon sem tudta megszerezni első bajnoki pontját. A PÁKÓ csapata szinte miden támadásából gólt ért el. Pákozdi Tibor még a saját térfeléről is tudott gólt szerezni egy pompás ivelést követően. A PÁKÓ ilyen arányú győzelme is megérdemelt volt.

A PFB Electric Hungary és a Showder Club játékosai között, és ezáltal a mérkőzés végeredményében is döntött az „évek, meg a rutin”. A PFB formás támadások után sorra szerezte góljait, azonban egy kicsit hamar pihent rá az eredményre. A tehetséges Velkey Balázs mutatott egy-két trükött az „öregeknek”. Egy ilyen trükknél a meze is bánta, ugyanis ellenfele letépte róla a cselt követően.

A forduló rangadójaként várt mérkőzésen a Fekete Macska játékosai sajnos adósak maradtak a jó játékkal. Igaz ehhez kellett Dr. Nagy Lajos is, aki klasszikus mester hármasával, plusz egy ráadással, kicsit elvette az ellenfél játék kedvét. Küzdelmes, jó iramú mérkőzésen a Mirror Fusion 6-1-re nyert.

Közel 30 percig igazi helyzet nélküli, küzdelmes mezőnyjáték jellemezte a Hungária Értékpapir és a Medosz csapatainak összecsapását. A gólcsendet László Bence törte meg. Ezt követően a Hungária jobban kitámadott, próbált gólt szerezni, de vesztére nem szerzett, hanem kapott még egyet. Két azonos képességű csapat közül lehet mondani a szerencsésebb győzött, ez pedig a Medosz volt.

Kedvencek - Keverton 2-5
Revans - Pákozdi Hús 2-6
CFE - Lesz Vigasz 5-2
Csemő - Euro Petrol 4-2
Pákó - Bercelona 11-1
PFB Electric- Showder Club 6-2
Fekete Macska - Mirror 1-6
Hungária Ép. - Medosz 0-2

GÓLLÖVŐLISTA ÁLLÁSA:

8gólos:Dr. Nagy Lajos(Mirror Fusion)
7gólos: Kecskeméti József (Pákozdi Hús),
6 gólos:Utassy Róbert(Pákozdi Hús), Lendvai Krisztián (Keverton), Nagygyőr Krisztián (CFE), Dely Gábor (CFE)
5 gólos: Szűcs Zoltán (Csemő), Szabó István (Pákó)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció