Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Október 24. 15:14, szerda | Belföld
Forrás: hvg

OTP-s vagy? Ezt jó ha tudod!

OTP-s vagy? Ezt jó ha tudod!

Két napig nem működnek majd az OTP által kibocsátott bankkártyák.

Az OTP Bank informatikai rendszerének karbantartása miatt két napon hajnalban és reggel nem lehet majd használni a pénzintézet elektronikus szolgáltatásait.

Az OTP tájékoztatása szerint 2012. október 25-én és október 29-én 01:00-07:00 között karbantartás miatt az OTP Bank által kibocsátott betéti és hitelkártyákkal nem lehet fizetni, ATM funkciókat igénybe venni (pl. készpénzfelvét) és fizetni OTP-s internetes WebShop felületen.

Az OTPdirekt internetes szolgáltatáson keresztül nem indíthatók bankkártyás lekérdezések és tranzakciók, valamint a bankszámla-műveletek sem érhetők el, ha van a számlakörben hitelszámla. Továbbá nem lesz lehetséges a honlapon az egyenleg- és számlakivonat, a SZÉP-kártyás és a Cafeteria-egyenleg lekérdezése.

Az ügyfelek kiszolgálását a fenti idő alatt az OTPdirekt telefonos rendszerében biztosítják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.