Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. November 07. 13:07, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Ököllel és bottal ütötte, de rugdosta is élettársát

Ököllel és bottal ütötte, de rugdosta is élettársát

A ceglédi rendőrök befejezték annak a 25 éves férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint rendszeresen bántalmazta akkori élettársát, eleinte ököllel később már bottal is ütötte.

Egy 26 éves asszony tett feljelentést még februárban, mivel élettársa a 25 éves K. István 6 évig tartó élettársi kapcsolatukban rendszeresen bántalmazta, eleinte egy-egy pofont kapott, majd ököllel ütötte és rugdosta őt. Az utolsó csepp a pohárba február 24-én történt, amikor a férfi egy veszekedés közepette botot ragadott, és többször lábon ütötte az éppen ágyban fekvő nőt. A sértett a bántalmazások következtében nyolc napon belüli sérüléseket szenvedett – közölte a rendőrség.

A ceglédi rendőrök még a bejelentés napján elfogták a 25 éves férfit, majd előállították. Kihallgatásán a gyanúsítás ellen nem tett panaszt, a terhére rótt bűncselekményeket elismerte, részletesen vallott.

Elmondta, hogy „régebben is vertem már el, 3-4 alkalommal, ennyire emlékszem. Ezeknél a veréseknél nem használtam semmilyen tárgyat, de elismerem, hogy már vertem meg”.

A 25 éves férfival szemben kapcsolati erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.