Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. Július 18. 11:26, hétfő | Helyi
Forrás: infoCegléd

Nyári fieszta

Nyári fieszta

Igazi fieszta hangulat uralkodott szombaton a ceglédi Aqua Centrumban, ahol idén második alkalommal rendezték meg a nagy sikerű Salsa és Koktél Fesztivált.

Zene, tánc, jó társaság, latin ritmusok, forró napsütés, hűs medencék, frissítő koktélok, s mindez egy időben, egy helyen. Ez várt az Aquapark szombati vendégeire, akiknek egy igazi fergeteges nyári partiban lehetett részük.

Itt aztán senki nem maradt ülve, a pörgős ritmusok mindenkit a parkettre csábítottak. A színes műsor összeállításban mindenki megtalálhatta a neki tetsző szórakozást. A rendezvényen fellépő tánciskolák bemutatkozása után a lelkes közönség is próbára tehette frissen szerzett tánctudását. Kicsik és nagyok, fiatalok és idősek, mindenki egy ritmusra mozdult. A külön erre az alkalomra megépített parkettás tánctér igazán próbára lett téve, de jól állta a cipősarkak egész napos koptatását.

A lendületes műsorszámokat több sztárfellépő is kiegészítette. A Fivérek, Lajsz András és a Latin Combo is pezsdítő hangulatot varázsolt.

A tánctól és a tűző napsütéstől felhevült vendégek a hűs medencékben hűthették le magukat, megállás azonban ott sem volt. A Pool party-kon a medencében is felpörgött a hangulat. Aki pedig nem fért be a medencébe, az a parton mozgathatta meg magát.

A nap végére megválasztották a koktélkirálynőt is, aki büszke címét egy évig viselheti majd. A fesztivál műsorvezetője és házigazdája Takács Nóra volt.

Az esti programok is sok látogatót vonzottak ki a Budai úti Aquaparkba, ahol José Dj, Dj Antonio, és Dj Coco ritmusai mozgatták meg a szórakozni vágyókat. A mulatozás másnap hajnalig tartott. A legkitartóbb vendégek az utolsó dallamokat is kihasználták.

Az est búcsúmondataként ismét elhangzott, hogy „jövőre veletek ugyanitt”. Bízunk benne, hogy így lesz! Aki pedig idén sem tudott kilátogatni a fesztiválra, az már most jegyezze fel magának, hogy jövőre biztosan ott lehessen, és velünk együtt osztozhasson az élményben!


További képek a KÉPGALÉRIÁBAN!
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció