Városlista
2021. május 8, szombat - Mihály

Hírek

2021. Május 04. 16:16, kedd | Helyi sport

Nem érdemelt Cápa vereség

Nem érdemelt Cápa vereség

Újabb rangadó várt a Ceglédi Kék Cápák felnőtt csapatára vasárnap.
A női kézilabda NB II. 19. fordulójában az Euronovex USE-t fogadták Abonyban.

A Ceglédiek felkészülten érkeztek a találkozóra, hiszen szerették volna folytatni remek sorozatukat, hogy esélyük maradjon bajnoki érmet szerezni és hogy győzelemmel zárják utolsó hazai meccsüket ebben a szezonban.

A szomszéd vár mérkőzések mindig izgalmasak, ráadásul a Tápiószele és a Cápák is azonos pontszámot gyűjtöttek eddig. A várakozásnak megfelelő szoros, küzdelmes és végig hajtós perceket hozott a mérkőzés, arra viszont senki sem számított, hogy a játékvezetőkből külön fel kell készülni. Az első félidei hármas emberhátrányból és négy gólos különbségből, még fel tudtak állni a Cápák, de a végjátékban történtek két pontot jelentettek a vendég csapatnak…

Ceglédi Kék Cápák - Euronovex USE 27-28 (14-15)

Abony, Varga István Városi Sportcsarnok, zártkapus mérkőzés, vezette Herceg, Piller

Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett(kapusok), Földi Mónika 8, Vuletic Suncica 5, Tóth Adrien 5(2), Dobos Renáta 3, Török Melinda 3, Peszeki Laura 2, Pocsai-Halasi Réka 1(1), Farkas Szimonetta, Kovács Alíz, Farkas Fruzsina, edző Jakab László

Hétméteres: 5/3, ill .8/7

Kiállítás: 12, ill. 4 perc

Jakab László:
- Nagyon kiélezett mérkőzést játszottunk a jó képességű Tápiószele ellen. Sajnos nem tudtuk megismételni az elmúlt hetek bravúrját és egy nagyon szoros meccsen a végjátékben alul maradtunk. A játékvezetéssel lehetne, de már nem foglalkozom, annak a híve vagyok, hogy magunkban keressük a hibát. Gratulálok a csapatnak, mert egy nagyon jó hozzáállással és remek küzdőszellemmel álltunk fel .

Pudics Zsolt Ceglédi Kék Cápák Se elnök:
- Felháborít ami történt. Remekül küzdöttünk az egész meccs alatt annak ellenére, hogy igen nagy százalékban minket sújtottak a játékvezetői tévedések. Vezettünk az 55. percben, ami a meccs összképét tekintve bravúros teljesítmény volt. A beállónkat egyszerűen kilökték a labda alól, úgy hogy nem csak megbillent, hanem el is esett. Nem állt előtte a vonalon és nem szerzett előnyt magának szabálytalanul, mégis a kapus adhatta ki a labdát, mintha csak egy rossz passz történt volna. Ez volt az a csepp, ami végképp felőrölte a játékosokat és már nem tudtak kellően koncentrálni az utolsó három percben, amit 3-0-ra elvesztettünk és ezzel a meccset is.

-pézsé-

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 07. 22:39, péntek | Helyi sport

Újra látogathatóak a hazai mérkőzések

2021. Május 07. 13:52, péntek | Helyi sport

Ungvári Attila: Grand Slam-arany, irány Tokió!

2021. Május 07. 13:52, péntek | Helyi sport

Ungvári Attila: Grand Slam-arany, irány Tokió!

2021. Május 05. 14:48, szerda | Helyi sport

Hétfőtől újra Nyitott Tornaterem!