Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Augusztus 11. 07:17, csütörtök | Belföld
Forrás: OrientPress

Negyvenötezren látták Prince-t

Negyvenötezren látták Prince-t

A Sziget történelme során talán a legnagyobb sikerű produkciót láthatták a résztvevők kedden, a Sziget nulladik napján, a fesztivál nagyszínpadán 45 ezren vettek részt a legendás Prince koncertjén.

“Nem kétséges, valóban a Sziget történetének egyik legnagyobb produkciótját tudtuk idén “tető alá” hozni - mondta Takács Gábor, a Sziget ügyvezetője. Takács elmondta, nem csak a legnagyobb sikerű, de a legnagyobb költségvetésű show is volt a Herceg koncertje. “Bár a koncert rendkívül jól sikerült, ezt a visszajelzések is igazolják, a bevételek sajnos közel sem fedezték a kiadásokat.” – tette hozzá az ügyvezető.

Szerdától ugyanakkor indul a teljes Sziget-gépezet. A Nagyszínpadon Pulp a headliner, előtte Interpol és mások. A világzenei helyszínen 17 órától indul a tánc és itt az AfroCubism fejezi be a napot. A Rock-Metál új nagyszínpadán a Motörhead hegeszt ma este, míg a magyar zenék nagyszínpadán Quimby lesz a napzáró. Aztán 23 óra utántól már csak a sátrakban szól a zene: például a Party Arénában - mások mellett - Richie Hawtin lép majd fel. Részletes programok a www.sziget.hu/fesztivál oldalon találhatóak.

OrientPress Hírügynökség

Címkék: sziget

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.