Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Június 11. 14:08, hétfő | Helyi
Forrás: infoCegléd

Művészeti fesztivál Cegléden

Művészeti fesztivál Cegléden

Ismét megmutatták magukat a Tetz-esek.

A Tetz Alapfokú Művészetoktatási intézmény idén nyolcadik alkalommal rendezte meg művészeti fesztiválját, ahol az intézmény képzőművész diákjainak munkáiból nyílt kiállítás. A kiállítást Garas Kálmán, a Kossuth Lajos Gimnázium nyugalmazott igazgatója nyitotta meg. A vendégeket pedig Dr. Mihálka György, az intézmény vezetője köszöntötte.


Az egykori tánciskola impozáns, régi pompát idéző nagytermében megrendezett kiállítás kitűnő alkalom arra, hogy mások is megcsodálhassák és magukénak tudhassák azt a gondolatvilágot, melyet az elkészített alkotások képviselnek. Az ifjú tehetségek több témában és több technikával készült műveiket hétvégén a nagyközönség is megnézhette. Valamint az érdeklődők az egykor volt tánciskola és szórakozóhely múltját bemutató képeket is megtekinthették.

Míg pénteken az iskola képzőművész szekciója mutatkozott be, addig szombaton a táncé volt a főszerep. Május 9-én a Kossuth Művelődési Központ Színháztermében megrendezett Táncfesztiválon mutatkoztak be az iskola táncosai.

fotó: Kisfaludi István

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció