Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Április 07. 14:27, kedd | PR

Mutasd az irodád, megmondom ki vagy - Irodabérlés Budapesten

Mutasd az irodád, megmondom ki vagy - Irodabérlés Budapesten

Vállalkozásunknak bizonyára egy olyan „központot” szeretnék kialakítani, mely minden igényünket kielégíti. Egy modern, dizájnos, jól pozícionált iroda a cégről is sok mindent elárul már előzetesen is.


Két kulcs: atmoszféra és lokalizáció

A bérelhető ingatlanok között szép számban találunk kiadó irodahelyiségeket, ám ahogy mindenütt, úgy itt is érdemes odafigyelnünk a részletekre.

Két kulcs: atmoszféra és lokalizáció

A két faktor bizonyos pontokon összefügg, ám kezdjük mégis inkább a lokalizációval. Irodánk elhelyezkedése sok szempontból fontos lehet. A város mennyire felkapott és pörgős részén képzeljük azt el? Mindenképpen fontos, hogy jól megközelíthető legyen, a fő tömegközlekedési és autóutak használatával sem jelentsen gondot az elérése. Budapesten ezeknek a kritériumoknak leginkább a folyamatosan épülő, modern és látványos irodaházak felelnek meg. Ha tehát lendületes központra vágyunk, mindenképpen az itt elérhető kiadó irodák között keresgéljünk.
Az iroda atmoszférája, belső légköre már első belépéskor hatalmába keríthet minket. Sok múlik természetesen az utólagos berendezésen, a bútorokon, a kiegészítőkön, ám egy jól szituált helyiség már alapesetben is magával ragad. Egy fiatalos, elegáns és modern iroda azonnal felkelti a figyelmet és jelzi, hogy cégünk komoly pozíciót kíván betölteni a piacon. A bérelhető irodák között számos ennek megfelelő opcióval találkozhatunk. A folyamat pedig nagyban leegyszerűsödik, ha a megfelelő platformokat használjuk. Ha keresésünk tárgya egy kiadó iroda Budapesten, jusson eszünkbe a Flatco.


Ne érjen meglepetés


Eddig az irodabérlés pozitív oldaláról volt szó, ám a mérleg másik nyelve is érdemel pár szót, hiszen – ahogy a mondás is tartja – nem feltétlenül minden arany ami fénylik. Az online kinézett, előzetes kritériumainknak megfelelő ingatlanok személyes megtekintése rendkívül fontos. És ezúttal nem a kiadó iroda légkörére gondolunk, sokkal inkább a csak személyesen felfedezhető hibák kiszűrésére, melyek a mindennapokban komolyan megnehezíthetik a munkánkat. Íme néhány alapvető szempont, melyre érdemes figyelnünk:

Forgalom és zaj: A pozícionálás szempontjából már volt szó róla, hogy ha kiadó irodát keresünk Budapesten, rendkívül fontos a forgalmas, jól megközelíthető elhelyezkedés. Ebből azonban hátrányunk is származhat, hiszen ha az utcazaj túlzottan beszűrődik, az nagyban károsítja a koncentrációt és a komfortérzetünket. A megfelelő szigetelés és falvastagság az épületen belül is fontos, hiszen előfordulhat, hogy a szomszéd irodából származó különféle zajok túlzottan áthallatszanak hozzánk is. Ezen faktorok azonban egy személyes megtekintésnél szerencsére könnyen észlelhetők.

Kialakítás és terek: Az ingatlanokra általánosságban is igaz, így az irodák sem kivételek, hogy a feltöltött képek nem feltétlenül adják vissza a helyiségek terét, térérzetét. A munka szempontjából is fontos, hogy irodánk tágas, napfényes és kellőképpen szellős legyen, hiszen ha ezek a tényezők stimmelnek, a napi munka is jóval lendületesebben zajlik.

Műszaki szempontok: Itt elsősorban az ingatlan állapotára és felszereltségére gondolunk. Mivel a budapesti kiadó irodák piaca rendkívül nagy, az említett tényezők is széles skálán mozognak. Mindenképpen nézzünk utána az ingatlan adottságainak, felszereltségének, műszaki és általános állapotának. Ebben (is) nagy segítségünkre lehetnek az értékesítési szakemberek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.