Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2011. Július 26. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Műfogsort lopott a szexi színésznő

Műfogsort lopott a szexi színésznő

Színészberkekben szokás, hogy egy búcsúzó darab esetén, ha mód nyílik rá, a kellékekből, díszletekből mindenki elvisz valamit emlékbe. Így tett Helena Bonham Carter is.

Helena Bonham-Carter annyira megkedvelte Bellatrix Lestrange szerepét a Harry Potter filmekben, hogy maga sem szeretett volna emlék nélkül távozni a Halál ereklyéi forgatásáról. Ezért elkérte a filmekben viselt műfogát. Helena szerint ez senkinek nem fog majd hiányozni, hisz kifejezetten rá szabták. Így mostantól akár háza vendégeit is fogadhatja a Harry Potter filmekből megismert, cseppet sem csábos mosolyával.

Tim Burton neje duplán sajnálja, hogy véget ért a tíz éve tartó sorozat, hisz igazi terápia volt számára a boszorkány eljátszása. Soha egyetlen szerepében sem kellett ugyanis ennyit sikítani, ordítoznia, hisz így a forgatások során kiengedhette a gőzt...
 

STOP

Címkék: színésznő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.