Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2014. Június 19. 17:14, csütörtök | Helyi sport
Forrás: judoinfo

Miklós visszavonulót fújt

Miklós visszavonulót fújt

Fontos mérkőzést kénytelen kihagyni Ungvári Miklós

A hétvégén kerül megrendezésre a már olimpiai kvalifikációs sorozatba tartozó Budapest Grand Prix. A 100 ezer dollár összdíjazású viadalon Ungvári Miklós sajnos nem léphet tatamira. - adta közre a judoinfo.hu.

A háromszoros Európa-bajnok ceglédi dzsúdós vállsérülése miatt kénytelen kihagyni a viadalt. „A másfél hetes törökországi edzőtáborozás után egy hazai edzésen estem rá a vállcsúcsomra, amikor próbáltam kifordulni egy dobásból. Sajnos egy régebbi sérülésem újult ki, ezt még az egyik mittersilli táborban szedtem össze, akkor valószínűleg nem pihentem ki rendesen. Nagyon fontos lett volna ez a kvalifikációs viadal, szeretek is hazai közönség előtt versenyezni, de nem érdemes kockáztatni, hogy erre a sérülésre esetleg rámenjen a világbajnoki felkészülésem is” – nyilatkozta Ungvári Miklós a Grand Prix hírlevelében.

A Közgép-Ceglédi VSE klasszisa hozzátette: természetesen szurkol a többieknek, különösen a vasárnap tatamira lépő testvérének, Ungvári Attilának. Szokásához híven minden szurkolói eszközt igénybe vesz, megfújja majd Lehel kürtjét is – no persze nem az eredetit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem