Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. November 08. 15:54, péntek | PR

Mert a szép redőny öltöztet!

Mert a szép redőny öltöztet!

Min múlik a redőny ára?
A simogató őszt lassan napközben is felváltja a csípős hideg. Az ablakfelületek könnyebben kiengedik a meleget, ezért több hőfokot is a lakásban tarthatunk, ha redőnyt szerelünk fel.

Vajon milyen nagyságrendű összeggel számolhatunk egy lakás redőnnyel való felszerelésekor?

Az ősz, majd a tél beálltával egyre jobban érezhető a hideg az ablakok belső oldalán. Van, aki a függönyt részesíti előnyben, miközben lemond a korszerű redőnyök áldásos hatásairól. A minőségi redőnyök tartósak és behúzva hatékonyan tartják a lakáson kívül a külvilág zaját és hidegét. Nyáron mindez fordítva működik: ha nyitott ablakok mellett leengedjük a redőnyt, a levegő áramlik, de a napfény nem jut be és nem melegíti fel a levegőt. Azzal is játszhatunk, hogy mennyire engedjük szorosan záródni, vagy hagyjuk szellősre a redőny lemezeit.

Ha eldöntöttük, hogy redőnnyel öltöztetjük fel hajlékunkat, érdemes alaposan megvizsgálni a piacot és felkészült szolgáltatónál megrendelni a terméket. Megfelelő szakember minden termék beszerelését gondosan előkészíti és a helyszínen méri fel az igényeket. Ezt követően az egyedi méreteknek és elképzeléseknek megfelelően gyártják le és állítják össze a nyílászárókat.

A megrendelt redőnyért kifizetendő összeget több tényező befolyásolja. Először is az anyaga, ami lehet műanyag, vagy alumínium. Az árak változhatnak attól függően, hogy kérünk-e hozzá beépíthető szúnyoghálót, vagy sem, továbbá attól, hogy mekkora méretű redőnyöket rendelünk, mekkora darabszámban és milyen ablaktípusra.



Az árajánlatot jellemzően a helyszíni felmérést követően véglegesítik. A tájékoztató és a végleges árak között 5 százalék alatti különbség szokott előfordulni. Minőségi szolgáltatók komoly – például 100.000 forintos összeghatár feletti – megrendelés esetén elengedik a helyszíni felmérés díját. Amennyiben nem követi megendelés a tanácsadást, úgy jellemzően egy adott körzeten belül 5-10.000 forintos díjat számolnak fel, körzeten kívül pedig az utazott kilométerre alakítanak ki díjszabást.

Megrendeléskor a jellemzően a beruházás 40 százaléka fizetendő, amit átvételi elismervénnyel igazolnak. A fennmaradó részletet a felszerelés befejeztével kell készpénzben kiegyenlíteni.

A kínálatot és a szükségletet mérlegelve érdemes pontosan tisztában lennünk tehát azzal, hogy mennyire tartós és esztétikus redőnyt kívánunk beszereltetni, illetve szükségünk van-e rolóra. A korszerű árnyékolástechnika felkészült szolgáltatóval párosulva minden bizonnyal olyan megoldást tud biztosítani számunkra, ami minden kívánalmunknak, paraméterünknek megfelel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 20. 09:18, szombat | PR

Itt nézz körül, ha minőségi kanapéra vágysz

Időtálló darabokat találunk a hazai bútor forgalmazónál.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.