Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2013. December 20. 14:33, péntek | Helyi

Megy a képviselői adok-kapok

Megy a képviselői adok-kapok

Földi László válasza Dr. Czinege Imre DK országgyűlési képviselőjelölt állításaira

Új útra lépett a DK-képviselőjelöltje, Czinege Imre, hiszen már nemcsak a FIDESZ-KDNP kormány munkáját kritizálja, hanem a korábbi MSZP-s politikusok, vagyis Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon be nem tartott ígéreteit is az ország jelenlegi vezetőin kérik számon.

A jelölt azt állítja nyilatkozatában, hogy a FIDESZ-KDNP akadályozza meg a Cegléd és Budapest közti M4-es autópálya megépítését. Sajnos Czinege Imre óriási tévedésben van, vagy már nem emlékszik arra, hogy mi is történt 2009-ben, amikor még az ő jelenlegi, illetve volt párttársai irányították az országot. Négy évvel ezelőtt, az akkori szocialista kormány olyan támogatási kérelmet nyújtott be az Európai Unióhoz, amely az EU szakértőjénél, az úgynevezett JASPERS-nél elbukott, mivel nem készült megfelelő környezetvédelmi vizsgálat. Ennek hiányában, az unió előírásainak nem felelt meg a beadvány, így azt elutasították, vagyis most éppen a szocialisták hibáját kéri számon Czinege Imre a FIDESZ-KDNP kormányon. Pedig a késést, a visszalépést a nem megfelelően előkészített beadvány jelentette.

Megfelelő előkészítés esetén, már elkezdődhet volna az M4-es autóút folytatásának építése Pest megyében. Jelenleg a környezetvédelmi engedélyek rendelkezésre állnak, hiszen a FIDESZ-KDNP kormány kijavította a bukott baloldal hibáját.

Földi László országgyűlési-képviselő, Cegléd polgármestere több alkalommal is felszólalt a kérdést illetően az Országgyűlésben. A közelmúltban azt a választ kapta, hogy a következő fejlesztési ciklusban, hazai forrásból megvalósul a négyes főút négysávosítása Ceglédtől Budapest irányába.

Címkék: Földi László

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 14:17, csütörtök | Helyi

Városalapítók Napja

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására