Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. December 15. 13:39, szombat | Belföld
Forrás: MTI

Megújult az MSZP arculata

Megújult az MSZP arculata

Megújult az MSZP arculata. A szocialista párt logója is megváltozott, jelképe azonban továbbra is a szegfű marad.

Az új pártlogót és tipográfiát a szocialisták szombati választmányi ülésén mutatták be.
Mesterházy Attila azt mondta: az MSZP új arculata épít a hagyományokra - nem változik a párt elnevezése, a megjelenésében meghatározó piros szín és jelképe, a szegfű sem -, azonban az eddiginél modernebb, illeszkedik az európai szociáldemokrata pártok imázsához.
A pártelnök hangsúlyozta, hogy az MSZP megújulása két évvel ezelőtt megkezdődött, először új alapszabályt fogadtak el, megváltoztatták a pártszervezet felépítését, új vezetőséget választottak, megújították programjukat, e folyamat vége az arculatváltás.
Szerinte mindez azt bizonyítja, hogy a szocialista párt képes változni, tanulni a hibáiból, és egy választási vereség után is talpra állni. Kevesen hittek ebben, de mára nem kérdés, hogy az MSZP nélkül nincs kormányváltás - mondta Mesterházy Attila.
Résztvevők az MTI-nek megerősítették a Népszabadság Online információját, amely szerint Ron Werber is megjelent az MSZP-választmány zárt ülésén. Az izraeli szakértő, aki a 2002-es választásoktól fogva több évig adott kampánytanácsokat a szocialistáknak, az MSZP választási felkészülését fogja segíteni.
Az idei utolsó választmányi ülésre a politikusok rászoruló gyermekeknek szánt ajándékokkal érkeztek, ezeket a Jókai utcai székház aulájában felállította karácsonyfa alatt helyezték el.
Az MSZP választmánya a párt foglalkoztatáspolitikai és dél-dunántúli regionális programját vitatja meg.

Címkék: Pártok-MSZP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.