Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. November 18. 09:15, péntek | Belföld
Forrás: Ügyészség

Meglökte és megkarmolta a kórházi rendészt - videóval

Meglökte és megkarmolta a kórházi rendészt - videóval

A Kaposvári Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a nőt, aki a rendészre támadt, amikor nem engedték vissza a kórházba.

A vád szerint a negyvenes éveiben járó nő 2022 szeptemberében a kaposvári kórház területén beült a bejárathoz közeli, a rendészek tartózkodására szolgáló bódéba, ahol dohányozni kezdett. A rendészek távozásra szólították fel a vádlottat, mivel a nő illetéktelenül tartózkodott a részükre fenntartott helyiségben, a kórház területén pedig egyébként is tilos a dohányzás. Mivel ennek a nő nem tett eleget, ezért őt végül kivezették az utcára.

A zavartan viselkedő vádlott ezután még több alkalommal megkísérelt visszatérni a kórház területére, amit a rendészek úgy akadályoztak meg, hogy a nő útját folyamatosan elállták. A vádlott az egyik rendészt előbb meglökte, majd meg is karmolta, melynek következtében a sértett nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A Kaposvári Járásbíróság a 2022. november 7-én megtartott tárgyaláson a váddal egyezően mondta ki bűnösnek a büntetett előéletű vádlottat, és vele szemben halmazati büntetésül 90 nap elzárást szabott ki.

A bántalmazást a kórház biztonsági kamerája rögzítette.

Az esetről készült felvétel itt tekinthető meg!

Címkék: ügyészségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.