Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2021. Június 02. 20:00, szerda | Helyi sport

\"Már-már irreális\" – így vág neki az olimpiát érő vb-nek Ungvári Miklós

\

Előzmények:
Cselgáncs-vb Budapesten: kiderült, mi lesz a nézőszámmal
Nézők előtt rendezik meg Budapesten a kulcsfontosságú vb-t

Bravúros világbajnoki szereplésre lenne szükséges Budapesten Ungvári Miklósnak, hogy kijusson a tokiói olimpiára. A 2012-ben Londonban ezüstérmes dzsúdós az InfoRádiónak a Hősök terén rendezett szerda esti vb-felvezető eseményen beszélt erről.

Az olimpiai részvételhez különlegesen sikeres világbajnoki szereplésre van szüksége Ungvári Miklósnak, Tóth László, a dzsúdószövetség elnöke számításai szerint körülbelül a legjobb ötben kellene végezni a budapesti viadalon.

"Nagyon fiatal a mezőny és nagyon erős. Azt az Ungit kéne elővenni valahonnan, akit oly sokszor láttak a szurkolók, a barátok, a család vagy akár a szövetség is. Olyan helyzetekből tudtam elővenni valamilyen varázslatot a cilinderből, amire nem számítottak. Bízom benne, hogy a munkát megcsináltuk, és egy olyan napot tudok kifogni, hogy bármennyire is nehéz, meg tudom csinálni" - fogalmazott a sportoló az InfoRádióban.

Forrás:infostart.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 02. 13:43, kedd | Helyi sport

Négy arany, két ezüst és három bronz a bajnokságról

2024. Július 01. 14:48, hétfő | Helyi sport

Szuperinfó Pingpong tábor

2024. Június 06. 18:54, csütörtök | Helyi sport

Országos Fitkid Diákolimpia

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.