Városlista
2022. szeptember 28, szerda - Vencel

Hírek

2011. Augusztus 09. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Élő adásban villantott a popsztár

Élő adásban villantott a popsztár

Nem megfelelően összeállított ruházata miatt kibuggyanó keblével dobta fel előadását Nicki Minaj az egyik reggeli show-ban.

 Mesterségesen hatalmasra pumpált hátsója szokta általában a legnagyobb figyelmet kapni Nicki Minaj esetében. Pénteken azonban a bal melle magára irányította a reflektorfényt, amikor fellépése közben kibuggyant a felsőjéből. Az apró balesetet pedig percekig észre sem vette, így vígan folytatta David Guettával közös új slágerének előadását.

A meglepetés villantással feldobott műsorszámot egyszerre több millió ember látta élőben, ugyanis a Good Morning Americában esett meg. A legtöbben közülük persze nem fogadták kitörő örömmel Nicki malőrjét, és telefonon, illetve e-mailben azonnal panaszt emeltek a műsor ellen. Egyesek egyenesen Janet Jackson hírhedtté vált 2004-es Super Bowlos mell-előkapásához hasonlították. Ami nemcsak a villantás oka miatt helytálló. Mert ahogyan - kimondatlanul - Janet és Justin Timberlake akciója sem véletlen volt, korunk legnépszerűbb rapperhölgye is egy gerilla akció része volt. A GMA nézettsége ugyanis alaposan visszaesett, Nicki miatt azonban elég sokan kapcsoltak át oda, és a botrány miatt rengetegen beszélnek a reggeli műsorról. Amire bizonyíték ez a cikk is, vagyis a terv működött.

Címkék: nicki minaj

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

2022. Szeptember 10. 15:17, szombat | Bulvár

A 20 éves Kowalsky meg a Vega jövőre a Sportarénában ünnepel

Húszéves jubileumát ünnepli jövőre a Kowalsky meg a Vega. A zenekar ebből az alkalomból 2023. február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában ad nagyszabású koncertet - közölték a szervezők az MTI-vel.