Városlista
2021. szeptember 20, hétfő - Friderika

Hírek

2021. Szeptember 13. 14:09, hétfő | PR

Lakberendezés? Vásárolj a netről!

Lakberendezés? Vásárolj a netről!

Megvan a hangulata annak is, amikor egy napot eltöltünk egy lakberendezési áruházban barangolva és egy csomó felesleges cuccal térünk haza.

Ennél azonban praktikusabb, ha a neten böngészve vásárolunk – szerencsére van hol válogatni.

A COVID alatti bezártság közben az egyik legnépszerűbb elfoglaltságunk az otthonunk szépítgetése volt és felmérések szerint ez a trend bizony maradni látszik. Hiába nyitottak meg a boltok végre, még mindig jobb a netről vásárolni az olyan szuper lakberendezési felhozatallal rendelkező oldalakon, mint a Vivre. Íme az öt ok, ami miatt nem fogunk visszamenni az áruházba böngészni.

Kényelmes

Mindegy, hogy éjfélkor alvás helyett, vagy húsvét hétfőn jön ránk a lakásszépítési kényszer, bármikor barangolhatunk a virtuális térben lakó boltokban – amikor nekünk tetszik. A neten 24/7 a nyitva tartás és nem kell utaznunk hozzá, hogy boltba menjünk.

Biztonságos

Itt nem csupán a COVID miatti fertőzésveszélyre gondolunk, bár a jelen helyzetben ez is komoly szempont. A netes vásárlások esetében ugyanis fennáll az a törvény által biztosított lehetőség, hogy két héten belül visszaküldjük a rendelést, ha nem tetszett, minden indoklás nélkül. Így kivédhető, hogy nagyon melléfogjunk a választással.

Verhetetlen választék

Ezt szinte magyarázni sem kell, de álljon itt egy végtelenül egyszerű példa. Ha a Vivre oldalán rákeresel az ágyneműkre, akkor 2,399 ágyneműből választhatsz. Ezt a választékot soha nem kapod meg egy valódi boltban, mert egyszerűen lehetetlen ilyen készletet bolt léptékben megjeleníti.

Célirányos

A nagy lakberendezési áruházak úgy vannak megalkotva, hogy végig kelljen járni az egész boltot, akkor is, ha két tányérra van csak szükségünk. Ez egyrészt rengeteg idő és mászkálás, aminek a végén nem garantált, hogy megtaláljuk, amit keresünk.

Másrészt pedig egy csomó felesleges holmi „ránk ragad”, amit eredetileg nem is akartunk megvenni, csak megtetszett – és éppen ezért vannak ezek a boltok így kitalálva. Biztosan rengeteg időt el fogunk tölteni a netes boltokban való böngészéssel is, de ott jóval könnyebb célirányosan vásárolni.

Állandó akciók vannak

A végére hagytuk a kedvencünket. Mivel az online boltok, mint a Vivre, nem fizetnek bolt fenntartásért, a fennmaradó hasznukból jóval gyakrabban és nagyobb mértékben tudnak kedvezményeket adni, mint a normál boltok. Ez pedig praktikusan azt jelenti, hogy állandó akciók vannak.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 17. 12:36, péntek | PR

Tovább drágulhatnak a ceglédi ingatlanárak

2021. Szeptember 10. 16:47, péntek | PR

Alap- és csúcskategóriás kompresszorok egy helyről

A kompresszorok egy feladatra specializált, viszonylag egyszerű felépítésű készülékek. Kínálatuk és alkalmazási területeik ugyanakkor meglehetősen sokrétűek.

2021. Augusztus 17. 10:35, kedd | PR

Fizessük a szállásunk SZÉP Kártyával

Bár a koronavírus miatt számos szállás zárva tartott, mára már enyhültek a korlátozó intézkedések annyira, hogy bátran foglalhatunk szállást és indulhatunk kirándulni, nyaralni, akár védettségi igazolvány nélkül is.

2021. Augusztus 10. 10:02, kedd | PR

Pici a fürdőszoba? Sokat segítenek a fürdőszobai kiegészítők!

Apró lakásokban még apróbbak a fürdőszobák, így minden olyan megoldás számít, amivel kényelmesebbé tehetjük a teret. Vannak végtelenül praktikus fürdőszobai kiegészítők, amik meglepően sokat segíthetnek.