Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Május 24. 11:39, kedd | Helyi sport
Forrás: InfoCegléd

Labdarúgó összefoglaló (2011-05-24)

Labdarúgó összefoglaló (2011-05-24)

A hétvégi mérkőzések sajnos most nem hoztak egyöntetű sikert, de a remény továbbra sem veszett el.

Elmaradt az újabb bravúr

 

A tavaszi eredményes játékunk alapján joggal bízhattunk egy jó eredményben a REAC otthonában. Az egyéb előjelek azonban nem voltak ilyen biztatóak, sajnos a szombati edzésen két kulcsjátékos (Kurucsai és Vincze) sérülést szenvedett, ezért nem tudták vállalni a játékot.

A hazaiaknak is nagyon kellett a pont, ennek megfelelően támadólag léptek fel, aminek eredményeként egy jobb oldali akció után megszerezték a vezetést. Az első félidő szinte ceglédi helyzet nélkül telt el. A második félidőben bátrabban támadtunk, de sajnos mi kaptunk újabb gólt. Kicsit veszni látszott a mérkőzés, de előbb Nagy Lajos szépített, majd a csereként beállt Balog Marcell kiegyenlített. Zúgott a HAJRÁ CEGLÉD negyven fő ceglédi szurkoló torkából.

Időközben emberelőnybe kerültünk. Itt a nagy lehetőség, gondoltuk. Az ellenfél kapuja előtt egy ütközésnél Odrobéna homloka felszakadt, és amíg őt ápolták, addig egy beadásnál hiányzott a magassága a védelemből. Sajnos megszerezte a vezetést a REAC és mint kiderült ezzel a góllal a 3-2-es győzelmet is.

Csapatunk a második félidőben mutatott játéka alapján rászolgált volna a döntetlenre, de a focit gólra játszák és abból az ellenfél eggyel többet rúgott.

Elkeseredésre semmi ok, van még két hazai mérkőzésünk amelyeket meg kell nyerni és jövőre is lesz NB II-es foci Cegléden. A fiúk képesek arra, hogy ezt megtegyék.

 

Hétvégi utánpótlás eredmények (2011. május 21.)

 

U-13: Békéscsaba Előre – Restart – Ceglédi VSE 3-1

Farkas János edző: Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, de nem tettük és a Békéscsaba a második félidőben kihasználta a hibáinkat.

Gólszerző: Csoma B.

Jók: Dobos R., Papp D., Lugosi P., Király R.

 

U-15: Békéscsaba Előre – Restart – Ceglédi VSE 3-2

Kecskeméti József edző: Hahó segítség….. nem akarunk többé jó időben (28 fok) műfüvön játszani. Kérem az illetékeseket, hogy orvosolják ezt az igazságtalanságot!! Nem gondoltam, hogy ilyen mély a gödör. A két-három állandó sérültet (a kezdőből) nem tudjuk pótolni, több játékosom iskolai elfoglaltság miatt kevés edzésen vesz részt, ami kihat a hétvégi teljesítményükre. A huzóembereink pedig nem tudják átlendíteni a holtponton a társaságot. Még két meccsünk van hazai pályán, mindent megfogunk tenni, hogy jó szájízzel fejezzük be a bajnokságot!

Gólszerzők: Hazafi Á., Tandari P.

Jók: Pálfalvi M., Füle B.

 

Körzeti Gyermek Bajnokság - Dánszentmiklós (2011. május 22.)

 

A Körzeti Gyermek Bajnokság Üllői csoportjában szerepel a Restart – Ceglédi VSE U-9 korosztályú csapata és az egy évvel fiatalabb U-8 korosztályú csapata, de ők versenyen kívül. A tavaszi negyedik fordulónak Dánszentmiklós adott otthont.

U-9 eredményei:

  • Cegléd – Dánszentmiklós 3-0  Gólszerzők: Tóth Roland, Nagy Norbert, Pintér Szabolcs 
  • Cegléd – Abony 3-2 Gólszerzők: Csoma Ákos, Tóth Roland, Zsemlye Balázs
  • Cegléd U-9 – Cegléd U-8 4-2 Jók: Zsemlye Balázs, Tóth Roland, Kuthy Gergő


A csapat tagjai: Klemenc Gergő, Csoma Ákos, Kuthy Gergely, Kottlár Zsombor, Tóth Roland, Nagy Norbert, Orosz András, Pintér Szabolcs, Zsemlye Balázs, Kovács Bálint, Majoros Bence, Nagy Adrián

 

U-8 eredményei:

  • Cegléd – Dánszentmiklós 1-1  Gólszerző: Kartali Kristóf
  • Cegléd – Abony 0-1                   
  • Cegléd U-8 – Cegléd U-9  2-4   Gólszerzők: Lakos Valter, Orlov Szabolcs

A csapat tagjai: Máté Szabolcs, Abdel Maged Iván, Ecseri Ákos, Orlov Szabolcs, Kartali Kristóf, Lakos Valter, Juhász András, Prumek János, Horváth Dániel, Purgyik Gergő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem